מכירים את ה"אדממה" ממשפחת הקיטניות ?

ויוי 25

Well-known member
אדממה זו קטנית מעודנת המכילה ויטמינים ויסודות רבים לשמירה על בריאות הגוף:
היא עשירה בחלבון ,ובסידן לעצמות, במגנזיום, זרחן ,אבץ ,אשלגן ,וגם בקבוצת
וויטמין B.
למי שלא מכיר,יש להשיג "אדממה" בשקית קפואה במקרר הקפואים שבסופר,(בשקית 400 גרם.) וההכנה ממש מהירה:
למנה אחת מניחים בסיר חצי כוס אדממה קפואה ,יוצקים 2 כוסות מים רותחים ,
וכפית מלח ,ולהרתיח 2 דקות ולסנן, וזה מוכן לאכילה.
לגיוון : אפשר לשלב "אדממה" בסלט חסה ,גמבה,מלפפונים ואגוזים .
או לתבל במעט צ'ילי-טחון ולערבב אדממה עם קינואה מבושלת,
או לערבב עם ירקות אפויים בתנור .(כמו כרובית/ברוקולי.)
אפשר להוסיף "אדממה" למרקים חמימים כמו מרק ברוקולי .
או לנשנש ככה - כמו שהיא ,(עם מעט מלח כשהיא חמימה ומעודנת.)
מנת "אדממה" עתירת מינרלים חשובים ומעולה לחיזוק הגוף.
 
נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אדממה זו קטנית מעודנת המכילה ויטמינים ויסודות רבים לשמירה על בריאות הגוף:
היא עשירה בחלבון ,ובסידן לעצמות, במגנזיום, זרחן ,אבץ ,טאשלגן ,וגם בקבוצת וויטמין B.
למי שלא מכיר,יש להשיג "אדממה" בשקית קפואה במקרר הקפואים שבסופר,(בשקית 400 גרם.)
וההכנה ממש מהירה:
מניחים בסיר חצי כוס אדממה קפואה ויוצקים 2 כוסות מים רותחים,
להרתיח 2 דקות ולסנן, וזה מוכן לאכילה.
לגיוון : אפשר לשלב "אדממה" בסלט חסה ,גמבה,מלפפונים ואגוזים .
או לתבל במעט צ'ילי-טחון ולערבב אדממה עם קינואה מבושלת, או עם ירקות אפויים בתנור .(כמו כרובית/ברוקולי.)
אפשר להוסיף "אדממה" למרקים חמימים כמו מרק ברוקולי .
או לנשנש ככה - כמו שהיא ,(עם מעט מלח כשהיא חמימה ומעודנת.)
ה"אדממה" עתירת מינרלים ומעולה לחיזוק הגוף.
אוכלים את זה (לאחר הכנה) כמו שזה, או שצריך להוציא את התוכן מהגבעולים (או איך שקוראים לדברים האלה)?
 

ויוי 25

Well-known member
אוכלים את זה (לאחר הכנה) כמו שזה, או שצריך להוציא את התוכן מהגבעולים (או איך שקוראים לדברים האלה)?

זה מגיע מוכן לאכילה ללא גבעולים וללא עלים - לאחר שעבר בישול והקפאה,
(כמו שאר הירקות הקפואים,)
ההפשרה מהירה : מחממים בסיר את האדממה עם 2 -3 כוסות מים רותחים וקצת מלח ,
- במשך 2 דקות , ומסננים מהנוזלים - וזה מוכן לאכילה.
אפשר לתבל במעט צ'ילי.
 
נערך לאחרונה ב:

lemner40

Well-known member
אין שום דבר בריא לסוכרתיים באדממה
זה שילוב של הרבה פחמימות
והורמונים טבעים
תאכלו כמה שיותר בשר וכמה שפחות ירקות ותהיו בריאים
ואפילו תבריאו מסכרת
זאת הדרך היחידה
 

ויוי 25

Well-known member
ההמלצה שלך לצרוך הרבה בשר מתאימה לחברה הצעירים ולא לגיל השלישי ,
למבוגרים ,הרבה הרבה בשר קשה לספיגה במערכת העיכול,
ולכן עדיפה תזונה עם מעט בשר או דג -
והרבה ירקות טריים העשירים בוויטמינים ובמינרלים -היעילים לחיזוק המערכת החיסונית.
ובקשר לריפוי הסוכרת : בגיל השלישי אין פתרון קסם להעלמת הסוכרת ,
ובטח שלא נרפאים מסוכרת סוג1, אך קיימת אפשרות להיות מאוזנים עד כמה שאפשר בעזרת תרופות ומעקב רפואי.
רק בריאות.
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה