אדממה זו קטנית מעודנת המכילה ויטמינים ויסודות רבים לשמירה על בריאות הגוף:
היא עשירה בחלבון ,ובסידן לעצמות, במגנזיום, זרחן ,אבץ ,אשלגן ,וגם בקבוצת
וויטמין B.
למי שלא מכיר,יש להשיג "אדממה" בשקית קפואה במקרר הקפואים שבסופר,(בשקית 400 גרם.) וההכנה ממש מהירה:
למנה אחת מניחים בסיר חצי כוס אדממה קפואה ,יוצקים 2 כוסות מים רותחים ,
וכפית מלח ,ולהרתיח 2 דקות ולסנן, וזה מוכן לאכילה.
לגיוון : אפשר לשלב "אדממה" בסלט חסה ,גמבה,מלפפונים ואגוזים .
או לתבל במעט צ'ילי-טחון ולערבב אדממה עם קינואה מבושלת,
או לערבב עם ירקות אפויים בתנור .(כמו כרובית/ברוקולי.)
אפשר להוסיף "אדממה" למרקים חמימים כמו מרק ברוקולי .
או לנשנש ככה - כמו שהיא ,(עם מעט מלח כשהיא חמימה ומעודנת.)
מנת "אדממה" עתירת מינרלים חשובים ומעולה לחיזוק הגוף.
היא עשירה בחלבון ,ובסידן לעצמות, במגנזיום, זרחן ,אבץ ,אשלגן ,וגם בקבוצת
וויטמין B.
למי שלא מכיר,יש להשיג "אדממה" בשקית קפואה במקרר הקפואים שבסופר,(בשקית 400 גרם.) וההכנה ממש מהירה:
למנה אחת מניחים בסיר חצי כוס אדממה קפואה ,יוצקים 2 כוסות מים רותחים ,
וכפית מלח ,ולהרתיח 2 דקות ולסנן, וזה מוכן לאכילה.
לגיוון : אפשר לשלב "אדממה" בסלט חסה ,גמבה,מלפפונים ואגוזים .
או לתבל במעט צ'ילי-טחון ולערבב אדממה עם קינואה מבושלת,
או לערבב עם ירקות אפויים בתנור .(כמו כרובית/ברוקולי.)
אפשר להוסיף "אדממה" למרקים חמימים כמו מרק ברוקולי .
או לנשנש ככה - כמו שהיא ,(עם מעט מלח כשהיא חמימה ומעודנת.)
מנת "אדממה" עתירת מינרלים חשובים ומעולה לחיזוק הגוף.
נערך לאחרונה ב: