מכירים את זה כש.....

r e d y

New member
מכירים את זה כש.....

שאתה ממלא קרח עד הסוף כי ככה הגדירו לך ואז הערס אומר "פחות פחות קרח" אתה מסתכל עליו במבט אזהרה ומוריד לחצי קרח ואז הערס ממשיך, עכשיו כבר צועק, "פחות קרח" ואז אתה משאיר בכוס בערך שליש קובייה מוזג לו, ואחרי שתי דק' הוא חוזר אליך "אחי תוסיף קרח, מה זה - זה חם" _____________________________________________ אנשים שמבקשים תפריט אוכל ומבקשים המלצות ומה יש לנשנש אתה שעה מדקלם להם את מיטב המנות בבר, בטוח שהנה סוף סוף המטבח יוציא ברוסקטות חצילים בגבינת עזים... ואז הם אומרים לך טוב תביא צ'יפס ________________________________________________ אנשים שמבקשים 4 שאטים ואז אתה מוזג להם ואז הם אומרים לך "לא לא כזה, שוט" ואז אתה מראה להם את הכוס של הצ'ייסר ואז הם אומרים "כן זה" (תמותו עכשיו להעביר הכל לצ'ייסרים) _________________________________________________ אנשים שמביאים לך שטר של 50, אתה מחזיר להם עודף, ואז הם אומרים לך אחי הבאתי לך 100, ואתה הרי אין מצב בדקת 17 פעם ומיליון אחוז שהביאו לך 50, אבל ליתר בטחון אתה הולך לקופה ופותח אותה ומגלה שהשטר האחרון ששוכב שם הוא של 50 וחוזר אליהם ויש מו"מ כאילו עכשיו חתמתם עסקת נדל"ן ואז הם בודקים ומוצאים את השטר של ה-100 בכיס – לכו להזדיין כולכם, טוב??!!!..... _________________________________________________ המשפט הכי מעצבן: "אחי תן לי וודקה רדבול, תפנק אותי אני אפנק אותך" לך לישון לא רוצה שתפנק אותי _____________________________________________________ בשיא הפיק - שהג'וני לא נמזג טוב לצ'ייסר ואז אתה צריך לנער אותו כמו איזה מפגר _______________________________________________________ בנאדם שמבקש קולה ואז אתה נותן לו קורונה (ולהיפך) כמה פעמים זה קרה אה??????????........ ________________________________________________________ שערס מבקש 2 גרייגוס רדבול ואז שהוא מקבל חשבון 150 ₪ הוא מתפלא. __________________________________________________________ שאיזה ברמן (או במקרה הטוב מנהל בר) טמבל הוציא את הפורר הייעודי בג'וני או בג'ייבי או בפינלנדיה וכו' לצמצומים, ולא הודיע, ואז אתה בשיא הטבעיות מוזג צ'ייסר לכוסית על הבר והכל נשפך עליך.. ___________________________________________________________ שאתה חותך לימונים בפתיחה בשיא ההתלהבות ואז החרצן של הלימון הבנזונה נתקע לך בסכין ואז אתה עובר לסלייס לימון הבא והופה כמעט עפה לך אצבע.. ואז אתה עובד כל המשמרת על צץ-רץ על האצבע מלופף בשקית כי גם בטוח שאין פלסטרים פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ......... ______________________________________________________________ שיא הלחץ והאמא של הפיקים והפחים עולים על גדותיהם ואז אתה קושר את השקית של אחד מהם, בא לחבילה של השקיות זבל כדי להוציא שקית חדשה אבל ברור שתיתקע על שקית בלאי שלא נפתחת ואז כל הבר מסתכל עליך כמו מפגר נלחם עם השקית זבל... וכל החבילה ככה...חחחחח _________________________________________________________ שאתה עושה פתיחה ויש כוסית אש על הבר שמחכה לך שתסיים ותרד ממשמרת ועושה לך עיניים ואתה כל שנייה מסמן לה הנה שנייה אני יוצא ואז נכנס המנהל בר ומבקש שתחליף עם הברמנית ותעשה סגירה כי יש לה מחר מבחן/רופא/היא חולה וכל התירוצים של הברמניות.......... אתם מוזמנים להוסיף משלכם....

rustynail

New member
שירשור המירמור חוזר?

אין לי מה להוסיף החיים שלי מלבי... נו טוב אחד... מכירים את זה שאיזה מישהו מזיין תשכל על זה שיש ברמנים שעושים 4000 ש"ח למשמרת ורק אתה שכבר מברמן 7 שנים לא מכיר את המקומות האלו ובטוח ש400-500 ש"ח למשמרת זה סבבה? הייתי חייב התאפקתי לא לגחך על זה במשך שני שירשורים.... נ.ב. הכי טוב פסטיבל בירה במעברות ביום שישי ואז להיכנס למשמרת עד הבוקר! פעם שעברה נכנסתי לתוך פיק של שעות ירדה לי הסטלה תוך דקה וחצי, מכירים את זה?

moon light9

New member
אין לי יותר מידי מה... אבל בכל זאת :)

כשערס אתיופי אומר לך "כמה זה וודקה רדבול?" ואתה "45", "טוב אז תעשה לי 2 ב-80"... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- כלקוח מבקש להחליף צ'ייסר מוזל במותג אחר, אתה אומר לו לא, " אני אפנק אותך בטיפ, מי ידע?"- "אני מתפרנסת נהדר- ומנהלת את הבר- אני אדע!!!" ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- כשבלונדינית מטומטמת אומרת "תעשי לי פיג'לינג סאוור- אבל תעשי לי חזק!" ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- כשהקרח בכלי הופך לגוש אימתני שלא מוכן להתפרק ואני רוצחת אותו עם הכף מול כל הלקוחות כאילו איזה סצינה מ"אינסטינקט בסיסי" --------------------------------------------------------------------------------------------------------- כשלקוח מנסה להתפלצן על יין שעולה 20 מש"ח לכוס ומזיין לך בשכל עם האפיצות של הכוס אמא שלו --------------------------------------------------------------------------------------------------------- כשלקוח מזמין קמפרי ומתלונן שזה מר!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------- כשלקוח שואל "מה לא מגיע לי איזה צ'ייסר על הבית?" (פינוקים לא מבקשים- מקבלים!!!) --------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב נו אין לי יותר כרגע היה לי ערב ממש טוב :)

moon light9

New member
אוי עוד אחד מפסח- הכי ענק שיש!

כשקוקסינל מתעקש/ת שתזיז לו את הדבר הזה מהפרצוף כי זה ממש מפריע!!! הדבר הזה אגב, הכי הברז של הבירות. ולא היא לא היה מוכן לזוז כסא הצידה "תזיזי לי את הדבר הזה מהפרצוף כבר!"

חחחחח הראשון מצחיק :]

אין לי משו לחדש.. מקרה שקרה לי לא מזמן - 2 פרחות מזמינות וודקה רדבול ושאני מבקשת את התשלום הן נזכרות להגיד לי שהן להן כסף ושאני יחכה שמישהו ישלם עליהן ועוד אחרי זה תוקעות בי מבטי רצח על זה שלקחתי להן את הכוסות בחזרה.. אההה סליחה באמת

Shuye

New member
הממ

כשערסים מבקשים ממני להכין וודקה רדבול ואז במזיגה הם מתחילים לעוף מעצמם: "אחי לא שמת לי פה כלום! שים עוד!" מעדיף שתשתכרו בחוץ לפני המסיבה ותעזבו אותי בשקט....

למעלה