מכירים את זה? מפחדת לשמוח ???|זהירו

מכירים את זה? מפחדת לשמוח ???|זהירו

מפחדת לשמוח שמחרתיים זו הפעם האחרונה ברמב"ם מפחדת לשמוח שאו טו טו חוזרת לחיים נורמאליים
מכירים את הפחד הציני הזה שמעז לחלחל לתוך שימחתי????????? רוצה שמחה בלי פחד! איך עושים??? יש פטנטים????? זיכרו אני לא אוהבת את חוזי ומנבאי ה"יהיה בסדר" יש לכם פטנטים למכור לי? הייתם בסרט הזה? איילת האביב

lital_helmer

New member
אני למשל

לפני הטיפול האחרון הייתי בטוחה שיהיה לי מאוד קשה לעזוב. לא רציתי ללכת. עד כמה שזה נשמע מוזר.. אמרתי שאני ממש אתגעגע. אז נכון, אני מתגעגעת לאנשים שם שהיו ועדיין נהדרים וחמים..אבל חוץ מזה אפשר לומר שהצלחתי להתנתק מהשיגרה שכל כך הייתי מורגלת אליה כבר, של טיפולים וביקור שבועי, ולפעמים פעמיים בשבוע, במחלקה. ומה?! הפחד מלווה אותי מאז..שהנה אני מסיימת את הטיפולים ואולי המחלה חוזרת? איך אני אדע? מה לעשות? כל דבר שהרגשתי מאז (מבחינה פיזית) עורר בי את השאלות האלה. אני עדיין שואלת אותם כל הזמן אפילו שכל הבדיקות תקינות. מוזר? ליטל

אני זוכרת שכשסיימתי טיפולים

גם הרגשתי תחושת שמחה עם פחד, אחרי שנה של פעילות אינטנזיבית סביבי פתאום להשאר כביכול לבד ? מה יהיה ואיך ? הזמן עשה את שלו וחזרתי לשגרה מלאה, מדי פעם צץ לו איזה חשש אבל מתגברים.

rubber duck

New member
לכי עם הלב

השמחה תגיע יום אחרי יום ביחד עם חזרה לשיגרה כלשהיא
המון בריאות ואושר
שרון

מלמלה

New member
היום הגדול הגיע

והנה יום רביעי האחרון ברמב"ם זה ממש כייף וכולם שם מחיכים אליך ויודעים שזה היום האחרון האנשים שם הם נהדרים אני ביקרתי אותם בקיץ שעבר 37 פעם יום ברצף!! קראתי לזה מכון שיזוף - והרגשתי שכאילו "התרגלתי" לא מיד הרגשתי את "אחרי הטיפולים" זה בא לי רק כחודש וחצי אחרי פתאום פרץ של אנרגיה וחיוניות והרגשה נהדרת פשוט לקקחת אויר ולזרום עם הרגשות שלך הרי העייפות והצריבות לא נגמרים יום אחרי אז.... קחי את הזמן נשימה ארוכה ו...... החיים היפים בפתח

איילת יקרה../images/Emo141.gif

קוראת את דברייך בכמה פורומים, ושמחה שאת עימנו פה כי את מאוד ישירה וכנה בדברייך. בקשר לפחד שלך מלשמוח - למה? למה לא לשמוח, למה לא לשכוח את חוזי ומנבאי ה"יהיה בסדר", לשמוח כי את אחרי, לשמוח כי עברת את זה בשלום, לשמוח כי את פה, שמחה, ככה, כי יש סיבה טובה! למה לא לתת לחיים לחדור אלייך, עם השמחות, עם הפחדים? הרי אם תאגרי את זה בבטן שלך, זה רק יבאיש ניחוחות לא נעימים... איילת (אני אוהבת את שמך, הרי זהו שמי האמיתי...), אני מציעה לך לחשוב אחרת, לשנות את הדפוסים מההתחלה... למשל, לא לחשוב - או טו טו חוזרת לחיים נורמאלייים מכמה סיבות - ראשונה והכי חשובה, כי אין חיים נורמליים, הנורמה היא משהו שאת יוצרת. שנייה - קיבלת הזדמנות גדולה כשחלית, הזדמנות ללמוד דברים מחדש - האם תניחי לאפשרות של גדילה וצמיחה כזו? האם תקברי את כל מה שלמדת/חוית עמוק בליבך או שאולי תוכלי להעמיק, לצמוח, לגדול מהחוויה הזו? שלישית - מי שמעז לחוות עצב, מעז לחוות פחד, גם מעז לחוות שמחה ואושר, כולם יושבים על אותם מרכזי רגש, שאם את בולמת אותם הם נעצרים ונאלמים... אני תלמידה של החיים, ילדה של החיים ואוהבת אותם - יתנו אשר יתנו! אני לוקחת אחריות אישית על כל דבר ודבר שעברתי / עשיתי / חויתי בחיי, ויודעת שמהדברים הקשים אני לומדת הכי הרבה... ואגב "הסרט הזה"... יקירתי, הסרט שלך הוא רק שלך, עליו את לוקחת אחריות אישית, אליו את מגיבה בדרכים שנכונות לך... מצאי פטנטים שנכונים לך! בהצלחה!

../images/Emo49.gifהיום זה מחרתיים מההודעה

חוגגים דברים משמחים צריך לחגוג עם כל הלב אחרת לא נהנים קל לי לכתוב את זה לעשות היה לי הרבה יותר קשה.... לא ידעתי לחגוג הרבה שנים המרגשתי לא בטוח שיש סיבה טובה לחגיגה ואז, החגיגה היתה הופכת מעמסה. היום, יודע שכאשר אני חוגג עם כל הלב, בלי לחשוב השמחה כפולה ומכופלת מקבלים מהסביבה המון אהבה בהצלחה....

שף יקר ואהוב ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

פשוט, כל הכבוד לך שזכרת, זהו.....זה מאחורי ואני כל כך כל כך שמחה, תודה תודה וחיבוק איילת האביב

למעלה