מכירים את זה שאתם מכניסים את עצמכם

מכירים את זה שאתם מכניסים את עצמכם

לבעיות? אם זה מוכר.. זה מעודד אותי טיפה :| בכל מקרה.. היה לי חבר לפני בערך חודש נפרדנו, היינו ביחד חודשיים, אני יודעת שזה נשמע קצר ולא רציני אבל אני הייתי החברה הראשונה הרצינית שלו וגם הוא שלי.. היה לנו קשר מדהים, בלי שום פאקים.. אחרי הפרידה רצינו לחזור אבל הסיבות לפרידה היו קצת חוסר התאמה, הוא אוהב לצאת המון המון המון עם חברים בימי שישי והכל ואני רוצה שאת ימי שישי הוא יקדיש לי, וגם חלק מהימים באמצע שבוע, אחרי צהריים שהוא הסכים להקדיש לי את כולם אני לומדת.. והוא הרגיש שהוא רוצה את החופש המלא לפני הגיוס.. נפרדנו, עם המון רגשות.. ועכשיו זה מתנקם בשנינו ביום העצמאות היינו באותה מסיבה, התנשקנו. ולא פעם אחת.. נשיקות של רגש עז ומלא בגעגוע.. מוכר?@#! בכל אופן..לפני כמה ימים הוא שלח לי הודעה ודיברנו הוא אמר לי שקשה לו לשכוח אותי, ושאני מיוחדת, ושתמיד אני יהיה בלב שלו במקום חשוב ולא סתם.. מצד אחד קשה לי, אני אוהבת אותו, אני רוצה לשכוח אותו, אבל מצד שני אני לא נותנת לעצמי לשכוח אותו, אני יוצאת עם החברים שלו(בקטע של ידידים) וככה יוצא לי לראות אותו והכל.. טוב לי שאני איתו, אבל אח"כ רע לי הרבה זמן.. ואני לא מצליחה להשתלט על עצמי ולא לללכת למקומות שאני יודעת שהוא שמה.. מה עושים...?? זה יותר חזק ממני..:\ מסתבר שהאהבה לא מספיקה על מנת להחזיק קשר, ולהגיד לי לדבר איתו לנסות לחזור זה לא אופציה..

Betterfly

New member
אני בספק

אם את עוד צריכה את הפורום הזה
(לטובתך כמובן) סה"כ זה קשר ראשון לפי מה שאני מבינה, טבעי שעוד לא תדעו איך לעכל ואיך להתנהג. אם לחזור זו לא אופציה, פשוט תכריחי את עצמך להפסיק ללכת ולהפסיק לנסות להיתקל בו. שבי עם עצמך ותחשבי בהיגיון- הקשר נגמר וזהו.

לא הבנתי משו..

למה אמרת שאת בספק אם אני צריכה את הפורום הזה לטובתי.. חח כנראה שלא הבנתי את משמעות הפורות.. את יכולה להסביר לי בבקשה? חח סורי על הבורות המשך יום נעים..:] ותודה מראש

Betterfly

New member
תראי

הפורום מיועד למי שמרגיש שהוא זקוק לו, את מוזמנת לרשום בו לפי ראות עינייך. רק חשתי צורך ליידע אותך שהרושמות פה חשות שהן מצויות בבעיית התמכרות לקשרים רומנטיים בגלל כל מיני תסבוכים שונים ומשונים. בד"כ זה בא אחרי שנים של תסכול חוזר ונשנה, בגילך ובגלל העובדה שזה קשר ראשון קשה לקבוע דבר כזה בוודאות, כמובן שזה עניין של תחושה בעיקר. לכן היה קשה לי להאמין שאת מוצאת את עצמך בבעייה כזו כל כך מהר. רק ניסיתי לומר- תרגיעי, זה טבעי שחשים בלבול אחרי קשר, יש לך את כל הכלים להבין ולהפנים שהקשר נגמר והחיים ממשיכים. יהיו לך עוד הרבה הזדמנויות אחרות.

עכשיו הבנתתיייי

הפורום הזה לא בשבילי.. וטפוטפו שלא יהיהי בשביליי.... תודה רבה על ההסבר.. שבת שלום..:]

למעלה