מכירים את זה שאת יושבים בבית קפה ופתאום שמים

הדר 0

New member
מכירים את זה שאת יושבים בבית קפה ופתאום שמים

ברקע שיר של רונה? (אני אישית לא נתקלתי בחוויה כזאת עד כה) אז לא רק שזה היה שיר של רונה, זה היה אהבה שקופה! זה היה כל כך מרגש...

הדר 0

New member
נהפוכו ../images/Emo9.gif

מי שיושב איתך בדילמה אם להישאר ולראות אותך מאושרת או לברוח באלגנטיות....

או ששנינו יושבים ושותקים ל3 דקות

עד שהשיר נגמר. או שאני מסבירה אחר כך שהמוח שלי לא מסוגל להתרכז בשום דבר אחר שרונה שרה. אני מאשימה את הADD

דידושקע

New member
הייי זה קרה לי כמה פעמים בקניון!

פעם אחת כשיצאתי מהחדר כושר והיה את אהבה שקופה, ובשישי האחרון היה יריד כזה בחוץ ושמו את חמסין! וזה אפילו התאים למזג האוויר!! כנראה שאוהבים אותה אצלנו..

רונהברדיו

לחווה שאני משרתת בה באים גנים של ילדים אוטיסטים לטיפול. ובוקר אחד הייתי (כהרגלי) באורוות ושמעתי רדיו כשלפתע התחיל עיניים זרות. ואז אחת הילדות באה, נעמדה מול הרדיו ועצמה את העיניים והתחילה לרקוד..

ROTEM30035

New member
האמת

שמאז שגלגל"צ הכניסו אותה לפלייליסט זה לא נדיר במיוחד. אבל אין כמו לחייך לנהג שמצפצף (לך) כשברקע רונה מסבירה לנו איך לחיות נכון =]

הדר 0

New member
מה? אחותי זה נדיר במיוחד!

שמו את אחד השירים הלא מוכרים של רונה בפלייליסט של מסעדה. ואיך אפשר לחייך לנהג שמצפצף??

ROTEM30035

New member
ביום שאני אשמע את ICE במסעדה

אז הו אז... לאהבה שקופה דווקא היה את רגעי התהילה שלו ברדיו. אפילו - שימי לב! יצא לו רינגטון. ביננו, זה אומר הכל. ולנהג שמצפצף, מחייכים תוך כדי התנהלות איטית במיוחד.

הדר 0

New member
אייס, בפלייליסט של חנות גלידה

או בעמדה בתחנת דלק ליד החבילות קרח... ולא יצא לי לשמוע אף פעם את אהבה שקופה ברדיו... בטח לא ברינגטון.... התנהלות איטית במיוחד שלך עם עצמך או של הכביש? כי בפקק אם מישהו מצפצף לי אני מסוגלת לצאת מהאוטו ולדקור אותו... (לא באמת... אבל בפנטזיה המציאותית כן)

ROTEM30035

New member
כשיש פקק

ואין באמת לאן לזוז, אבל השורה זזה מטר קדימה ומאחורי מצפצפים. אז. *צפצוף* אז אפשר לזחולללללל ומההה אמרתתתתת? לזוזזז? רגע, פשוט יש רונה ברקע ו... אז להתקדם? *צפצוף* לא, לא הבנתי, בוא ננסה את זה שובבבבב *צפצוף* <חיוך מרוצה>

הדר 0

New member
הו לא.... ../images/Emo7.gif אני נכנסת לדאון רק מלחשוב על זה

ברגעים כאלה אני יכולה פשוט לנטוש את האוטו ולהגיע ליעד בהליכה. עם לחיות נכון באוזניות ולחייך לכל מי שמצטרף אלי למצעד ומצפצף מקסימום בזמבורה של יום העצמאות

למעלה