מכירים את זה שעצוב מבפנים, ולא יוצאות הדמעות,סימן שניצלתם

alice1803

New member
מכירים את זה שעצוב מבפנים, ולא יוצאות הדמעות,סימן שניצלתם

איזה מצחיק זה שעצוב לי מבפנים, ואני מנסה לבכות, ודווקא עכשיו, לא יוצא לי כלום, מכירים את זה?
ואז זה הופך למין תחושה מוזרה, כמו בכי מבפנים, אבל כלפי חוץ, אני לא מצליחה להתאים את עצמי, למה שאני מרגישה, אז אני מנסה לזייף את זה, ולנסות להוריד דמעות, ופשוט לא הולך, זה הצחיק אותי בסופו של דבר, ומצאתי את עצמי צוחקת על עצמי, ועל הקונפליקט, הפרדוקס, או איך שאתם רוצים לקרוא לזה.
אולי זה חוסר התאמה ריגשית למציאות? אולי מנגנון הדחקה, שפועל כרגע בכל הכוח?

או שזה בגלל שכבר בכיתי אתמול, כי הרגשתי כבר מה עומד לקרות היום, כי פיטרו אותי מהעבודה, ואז בעצם בגלל זה לא יוצאות הדמעות, אז למה אני מרגישה את הבכי מבפנים?

או שזה בגלל שהכל באמת בסדר, כי היה לי שם רע, וסביבי היו המון נשים ממורמרות, ואני לא צריכה לספר לכם, מהי כוחה של קבוצת נשים, שעושות יד ביד נגד מישהי אחרת, ומסמנת אותה.

אז תודה אלוהים, על שחסכת ממני, בדיקות דם, שתן, אנטיביוטיקה, כאבי בטן שלא נגמרו, ותחושות תהומיות של עצב ועצבים, תודה אלוהים, תודה....

החיים יפים, תחיו רק בטוב, כי לשחות בחרא אפשר בכל רגע,
ואם נבחר להתעלם, ונסתום את האף, בשביל לא להריח, זה לא אומר שהסירחון יעלם, אנחנו פשוט סתם דוחים את הקץ.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
גנבת לי שורה...

&nbsp
על הבכי שלא יוצא...תיכף אכתוב על זה פוסט..
&nbsp
זה קורה אבל לא משנה איך פורקים בסופו של דבר צחוק או בכי..שניהם טובים מכעס..
&nbsp
אני מאמין שתמצאי משהו יותר מתאים יותר שמרגיש לך את ..
&nbsp
אני לא רואה פרדוקס..לפעמים המצב הזה הכי נורמלי יש לזה שם בוחקת .:)
&nbsp
העיקר שאת מודה לאלוקים..מי שמודה מקבל יותר :)
&nbsp

alice1803

New member
חחחח חופשי מאמי חופשי

אין מה לעשות, יש פעולות שאם עושים אותם, יש שיחרור והקלה משמעותית בשמחת החיים

הי אהובה

אני רוצה לאתגר אותך לא אמליץ לך על ריברסינג כי כגודל הרגשות ככה התחושות שיכולות להחוות כנחמדות (חום והתפוצצות אנרגיה או ככאבי בטן ותחושת מחלה).
אבל יש שיטה תטא הילינג לשינוי התת מודע וניקוי רגשות אולי זה יעזור לך אז אם תרצי לקבל את האתגר אשמח שתלמדי תטא הילינג ותתחילי לטפל בעצמך כל יום זה בסדר אם ממש לא מרגישים טוב לעשות קצת אבל כל הזמן לתרגל.
ואשמח שאם תעשי כך תספרי לי עוד שנה שנתיים מהיום איך השתנית:).
אני עושה ריברסינג לבד פשוט כי זו השיטה שלמדתי וכי אם אני לא משחררת רגשות אני הופכת ליצור עייף וחסר אנרגיה שמדדה בעייפות במהלך היום אז אני חזרתי לעשות את זה וזה אכן שיפר קצת אבל אולי אני אחזור לטיפול או אלמד את זה מה שחסר לי זה תקשור או ידיעה פנימית מתי משהו סיים להשתחרר.
בהצלחה אני עושה הפסקה מהפורום אשמח לשמוע עדכונים ממך אם תנסי את האתגר או שתמצאי שיטה אחרת לניקוי רגשות שתתחברי אליה שתעזור לך להתאזן ולהרגיש בלי להשבר

תיקון- כל הזמן= כלומר כל יום בין אם קצת או הרבה

אבל לתרגל קבוע חוץ מנסיבות ממש מיוחדות לא לוותר על תרגול יומיומי

למעלה