מכירים את זה ש..

Cow23

New member
מכירים את זה ש..

מכירים את זה שהיום הולדת מתקרב ומקווים שאבא ישים לב וישלח מכתב או משהו בסגנון? אני יודעת שהסיכויים שפתאום הוא יזכר בי דיי אפסיים,אבל בכל זאת כל שנה יש בי תקווה כזאת.

ny22

New member
מנהל
המלצה שלי../images/Emo26.gif

לפי מה שאת מתארת הכי כדאי לך זה להאמין שהוא לא יישלח, מקיסמום - "תתאכזבי לטובה" כמו שאומרים. ככה לא תהיה לך הפתעה לא נעימה...

Cow23

New member
אני יודעת שהוא לא ישלח

זה סתם תקווה מפגרת כזו

ny22

New member
מנהל
אז כל מה שנותר לך זה לקוות לטוב...

לילה טוב
אגב, למה שלא תתקשרי אליו את כמה ימים לפני ותזכירי לו?

Cow23

New member
7 שנים לא דיברתי איתו

ואני בטוחה שהוא לא יתעניין..

ny22

New member
מנהל
קודם כל, אל תהיי סתם בטוחה...

אולי הוא כן יתעניין? זה ש7 שנים לא דיברתם לא אומר שהוא לא מתעניין בך. באמת. אולי זה כי כל אחד קצת התבייש? וגם אם הוא יראה שאת מתעניינת בו, אולי זה יגורם לו להתעניין בך, הוא יראה שהבת שלו רוצה איתו קשר.

Cow23

New member
אשליה אחת גדולה

הוא ניתק את הקשר ביוזמתו. אם היית מכירה אותו היית מבינה שאין סיכוי..

אני מבינה לליבך

למרות שהדבר היחיד בשנים שלא היה לי קשר עם אבא שלי - הוא זכר את ימי ההולדת שלי. כמו שכתבתי בהודעה קודמת כאן בפורום, אבא שלך הפסיד אותך, הוא יזכר בך כשהוא יהיה זקן וחולה, וזה יהיה מאוחר מדי.... עם כל הצער, זה מה יש, ואין לנו ברירה אלא להמשיך הלאה את החיים. מזל טוב מקסימה - יום הולדת שמח!!!

ny22

New member
מנהל
יכול להיות....

את בהחלט צודקת, יכול להיות שהוא אכן אדם כזה. (אגב, אני בן) אגב, הוא נשוי? יש לו חברה? אם כן, יש לי רעיון שאולי יכול קצת לעזור.

Cow23

New member
הוא לא נשוי

אבל יש לו חברה(יצא לי לראות אותם בקניון והוא בכלל לא זיהה אותי
,טוב בעצם גם לא התקרבתי אבל אני דיי בטוחה שהוא התסכל עלי...) הבנתי שהוא גר איתה או משהו ויש לה ילד(גם אותו ראיתי) יותר קטן ממני..

ny22

New member
מנהל
אז למה שלא תדברי איתה?

זה אולי יהיה לה קצת מפתיע בהתחלה, אבל תסבירי לה שאת הבת של החבר שלה ושיש לך עוד מעט יומהולדת והיית שמחה אם בתור האבא הוא היה מתקשר לאחל מזל-טוב. אני מאמין שהחברה תגיב בחיוב ותנסה לעשות מה שהיא יכולה. זה שהוא לא זיהה אותך זה אכן עצוב... אבל מצד שני - אף פעם לא מאוחר לתקן, יכול להיות שאולי הוא רצה לחדש את הקשר והרגיש לא נעים. או, המון פעמים שאדם מחליף מסגרת או מציאות הוא מעדיף לנתק כל קשר. אולי מה שקרה כאן זה שהוא עבר מסגרת ורצה לנתק כל קשר עם המסגרת הקודמת. (נניח אצלי, אבא שלי עוד בקשר איתי, אפילו שהוא ממש שינה את המציאות שלו). לכן, אולי אם תנסי ליצור איתו קשר בדרך כזו או אחרת הוא יענה בחיוב. זה לא משנה, לפחות בעיני, מי ניתק את הקשר, משנה מי יוזם אותו מחדש.

Cow23

New member
אין סיכוי

הוא מחליף חברות כמו נעליים וגם,אין סיכוי שבעולם.. תודה בכל זאת

ny22

New member
מנהל
כלומר, את כן יודעת מה קורה איתו וכו'..

זה אל שאת בכלל לא קשר איתו. יש לך משוג מה עובר עליו בחיים ומי נמצאת איתו בכל רגע. תראי חייב להיות פתרון - אם את רוצה את זה - צריך לחשוב איך להשיג את זה. אני אנסה לחשוב עוד קצת ואם אמצע רעיון אגיד לך..

Cow23

New member
טוב שאת אומרת לי אם אני יודעת או לא

אין לי שמץ מה הוא עושה,אפילו איפה הוא עובד אין לי מושג. ואם אני יודעת שיש לו חברה זה רק בגלל שאמא שלי מספרת לי. עזבי,סתם חשבתי שיכול להיות נחמד שהוא יזכר בבת הקטנה שלו..אולי אני אשלח לו מסר תת הכרתי או איך שלא קוראים לזה,נו אורי גלר וכאלה

Cow23

New member
ווי זה נראה כמו תגובה כועסת משהו

לא התכוונתי

ny22

New member
מנהל
אגב, אני בן...

(כתבתי לך את זה באחת ההודעות ולא שמת לב..)

ny22

New member
מנהל
יש לי שני דברים לומר לך../images/Emo26.gif

אולי הם קצת סותרים, אבל מצד שני, הם יתנו לך שני כיווני חשיבה שונים. א. אין לך מה לחשוש להתקשר אליו - זה אבא שלך! זו זכותך המלאה לדבר איתו ולהזכיר לו. אולי הוא ירגיש לא נעים, אבל בסופו של דבר הוא יאמר לך מזל טוב. ב. למרות שהוא אבא שלך, תחשבי על זה רגע: אין לך שום קשר איתו, הוא לא יודע מה איתך, אז למה את צריכה את המזל-טוב שלו? תנסי רגע להתעלם מהעובדה שהוא אבא שלך, למה שאדם כזה יאחל לך מזל טוב? אם היית איתו בקשר טוב הייתי מבין, אבל אין לכם כמעט קשר.

shailaw

New member
אני מוכן להתקשר אליו ולהפציר בו לחדש הקשר

052-3504743 אמיר (עו"ד)

למעלה