מכירים את זה ש...

בינגi

New member
מכירים את זה ש...

תוך כדי שיחה עם האישה או עם ההורים, חברים, וכו` שמבלי לשים לב אתם מפזמים לעצמכם איזה שיר של מדונה או של אייל גולן או שבפתע משתרבבים לכם מהפה `סלנגים`, מילים `של הרחוב`... ואז נפתחים עליך זוג עיניים. אם זה קורה עם ידיד זה חצי צרה.. הכי מבאס כשזה משתרבב תוך כדי שיחה אצל ההורים או עם האישה.. זה קטע מאוד מביך שעוברים את זה מדי פעם בדרך אל ה..(חופש??).

Riki991

New member
ההורים שלי

לא עושים מזה עניין למרות שהם חרדים ומאמינים. הם בעצמם שומעים מוזיקה, אמא שלי רואה סרטים וסדרות (את אבא שלי זה לא מעניין למרות שניסינו למשוך אותו לזה), הם קוראים עיתונים כמו ידיעות וכדו`, ככה שאם יצא לי לדבר איתם בסלנג או לשיר מדונה הם אפילו לא ישימו לב, יש מצב שאמא שלי אפילו תצטרף:) כנראה שההורים שלך סגורים מדי. שמתי לב שהרבה מהכותבים פה גדלו בבתים מדי סגורים, הייתי אומרת אובר-סגורים, לכן, כנראה כשהם נפתחו לעולם הם נפתחו לגמרי, כמו המשל הידוע על הקפיץ, שכשסוגרים אותו מדי חזק, ברגע שהוא נפתח טיפה הוא משתחרר לגמרי, עד הסוף.

אצלי בבית הכל דיי חופשי

שירים, סדרות סרטים. אפלו אבא שלי מכיר אבל קללות זה הגבול חסר לי אם אני מקללת זה הגזמה. לא קללות פשוטות כמו מניאק וכאלו אלא דיבור מלוכלך זה אסור שיהיה אז אני מכבדת ולא קורה לי פדיחות בתחום

Riki991

New member
אני לא מסוגלת שמקללים,

ולא שאני יפת נפש, זה נורא זול בעיני. יש הרבה גברים שכשרואים בחורה הם `דופקים` איזה קללה עם החבר`ה בשביל הרושם. אצלי זה עובד הפוך.

Riki991

New member
חח

אם רוצים אפשר למצוא תחליף לכל דבר... בחורה שמקללת מורידה את הערך שלה עשרות מונים ולא משנה עד כמה היא צודקת עם הכעס שלה.

יוסי2302

New member
מעשה רב..

אצלי מרוב סרטים שראיתי אז כל פעם שאני מתעצבן על המחשב או כל עיכוב ודבר מעצבן אז כמו בסרטים אני ישר מקלל פק יו או לך ת.. וכו' וזה נהיה הרגל רק צריך להזהר לא לפלוט איפה שלא מתאים

למעלה