מכירים את זה ש...

Yellow Fever

New member
מכירים את זה ש...

כמו שכבר סיפרתי השבוע ושבוע הבא עושים לנו כמה תרגילים על ידי השוטרים החכמים של ישראל אז שמעתי שחלק מהתרגילים זה ששוטר או שוטרת באים אליי לבית ספר ובודקים אם אני מכניסה אותם לפי הכללים .. הבעיה שהיום כל היום חכיתי וחכיתי ואף אחד לא בא !! אז אתם מכירים את זה שכשאתם יודעים שהולכים לבדוק אתכם, כל אחד שיבוא אתם תהיו בטוחים שזה זה ? זה נשמע ממש מפגר לחכות שמישהו ינסה לתפוס אותך על איזה פאשלה אבל ככה זה .. או שמתים לגמור עם התרגיל הזה כבר [בתקווה לעבור אותו] או שכל אחד שבא ישר אני בודקת עליו עם העין כל סימן שהוא שוטר .. איזה עצבים וכמו שאמרתי - היום אף אחד לא בא

joshh

New member
מכיר .

ובגלל זה אני מפחיד את הבוסים שלי, שאם יבוא לי תרגיל בטח אני ירה בו. אז אף פעם לא עשו לי תרגיל :) חחח

Yellow Fever

New member
אתה יודע מה זה אומר עכשיו ?

שביום ראשון תקבל הפתעה לא משנה כמה כמה פעמים תגיד "לא עשו לי תרגיל טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה שום שום שום"

joshh

New member
חחח יום ראשון אני עדיין החופש

וגם יום שני. ועוד שבועיים יהיה לי הפתעה נעימה :)

חח גוש אילו ידעתי איפה אתה עובד

הייתי קופץ . אבל יום ראשון אני נוסע לטיול ליומיים

ארגון אמי"ל-אל תהפכו לבדיחה

את מאבטחת בבית ספר??? כי ת'אמת - לא בטוח שהייתי רוצה שהבת שלי תלמד בבי"ס שבו את מוצבת. תגידי, מה זאת אומרת "זה נשמע ממש מפגר לחכות שמישהו ינסה לתפוס אותך על איזה פאשלה" ואם לא יתקיים תרגיל, אני אסביר- בכל יום רגיל שבו נכנסים הורים, מורים, תלמידים ובאים מבקרים כאלה ואחרים לביה"ס, את פשוט פותחת את השער ומכניסה אותם? את לא בודקת? ואם תעשי פאשלה, מי ישלם את המחיר??? אנשים, הקמת ארגון אמי"ל נועדה לשרת את המאבטחים ולשמור על זכויותיהם אבל התנהגות כמו זו שמתוארת כאן מבזה את כלל המאבטחים. על הארגון לקחת חלק מאד פעיל ב'חינוך' המאבטחים שמה שהם עושים נעשה לא רק לשם פרנסה אלא שבחלק מהמקומות שהם מוצבים מדובר ממש על שמירת חיי אדם!!! (בתי ספר, קניונים, תחנות מרכזיות וכיו"ב). נכון שלא משלמים למאבטחים כפי שצריך, נכון שבהרבה מידי מקרים ממש עושקים אותם אבל אסור לשכוח מה התפקיד של מאבטח והודעות מהסוג שאליו אני מגיבה אינו תורם דבר לתדמית שנוצרת ולתחושה הכללית שלא מגיע להם יותר ממה שהם מקבלים כי היחס שלהם הוא כמו זה שמתואר בהודעה. אתם רוצים להיתפס כמו גוף רציני? אז שמנהל הפורום לא יתבטא באמירה מסוג "אני מפחיד את הבוסים שלי, שאם יבוא לי תרגיל בטח אני ירה בו. אז אף פעם לא עשו לי תרגיל :) חחח"

joshh

New member
וויט לילי שלום.

מאוד קל לעמוד מהצד ולשפוט מאבטחים מבלי לדעת את העולם עצמו. מה שכן, את צודקת, אין ספק שלא לקחת את הביטחון של אנשים שאני מאבטח ברצינות היא התנהגות מבזה וגרועה ביותר. אז הרשי לי לתקן, לא באמת הפחדתי אותם, תאמיני לי שאם היו חושבים באמת שאני מסוגל לירות בכל לא היו מחזיקים אותי אפילו שניה אחת. ועוד במקום שהייתי בו ובמיוחד שתפקיד שהייתי בו לאחר מכן. את פשוט ניכנסת לשיחה משעשעת ולקחת את הומור ברצינות. מאבטחים מדברים פה שטויות, זה לא באמת שהם לא עושים את תפקידם. אני בטוח שאם היא לא הייתה עושה את תפקידה היו מעיפים אותה. מדובר פה באבטחת מרכזי חינוך ועושים להם המון המון תרגילים ועם הם מפשלים אז מעיפים. לגבי מה שאמרת, נכון מנצים מאבטחים, עושקים אותם ובהמון מקומות לוקחים אנשים לא מקצועיים שלא עושים קורסים ולא כלום פשוט נותנים להם נשק ואומרים להם תשבו פה ואל תזוזו. ואת רוצה שמאבטחים יעשו את העבודה שלהם ? אמי"ל בעד, לעלות את רמת המקצועיות של המאבטחים, אך קודם כל, תנו לעובד/ אזרח את הזכויות שמגיעות לו , לפחות את הזכויות המינימליות. נורא קל לשפוט, מפריע לך ? בואי תעזרי לאמי"ל לשנות! אל תכניסי את ביתך לבה"ס שמעסיק מאבטח מנוצל. בברכה, joshua

תשובה

לא עומדת מהצד ולא שופטת. פשוט קוראת את הדברים שנכתבים כאן וכמוני יש רבים ומצטיירת תמונה מאד לא רצינית של אנשים שעושים צחוק ממשהו מאד רציני. תסביר לי איך אמור מאבטח שמבקש להילחם במלחמה מאד צודקת להתייחס לחפיפניקיות שזועקת מכל שורה בפורום? אתם לא מכירים את החוקים וכל אחד עונה ממה שנדמה לו שזה נכון. למה אתם לא תומכים תשובות שלכם בחוקים, שיהיה קל יותר למי שנכנס לכאן ושוקל הצטרפות לארגון לראות שאתם באמת יודעים על מה אתם מדברים. להגיד דברים בסגנון של "אנחנו עושים, יש לנו המון תיקים אבל אנחנו לא יכולים לדבר עליהם", סליחה- אבל זה נשמע ונקרא מאד לא רציני. מישהו מטעמכם עלה לפני מספר שבועות לשידור אצל זהבי. הוא דיבר המון אבל אמר כלום. אפילו זהבי אמר לו לחזור ולעלות לשידור כשיהיה לו משהו רציני להגיד. לפזר עשרה מספרי פלאפון לא הופך אתכם עדין לארגון רציני. זה אומר שרכשתם במבצע עשרה מכשירים עם מספרים עוקבים! מפתיע שאנשים לא מוכנים להצטרף? לחתום על מסמך כלשהו שיקשור אותו ל'ארגון' הזה שלכם? אני נשמעת תוקפנית כי אני חושבת שמה שאתם עושים כאן הוא הרבה פחות מועיל והרבה יותר מזיק וגורם עוול. כמו שכתבתי קודם, אתם רוצים להיתפס כארגון רציני? תתחילו להתנהג כאחד כזה! וגביית כספים לרישום בארגון אינה (כמו הפלאפונים) עדות לרצינות. אולי אפילו ההפך. ודי לחכימא ברמיזה.

joshh

New member
תגובה.

מכיוון שאיני יכול להגיב בשם הארגון באופן רשמי, אגיב רק בשמי ואתן לאבי להגיב בשם האירגון. איני מבין מהיכן הבנת שאנו לוקחים את תפקידינו בקלות ראש ? אני חושב שלרוב (אן לא תמיד) התשובות שלנו מקצועיות, לפחות שלי ושל אבי (אלו המסומנים בכחול= מנהל פורום ואדום=מומחה). אני מבין שאת עוקבת אחרינו, אזי את כניראה מאבטחת או מקושרת לאחד/ת. אני מציע לך, לדבר איתנו טלפונית ולראות כמה אנחנו רציניים. יש סיבה למה קיימת סודיות בכל דבר, אחד מהסיבות היא הפחד של המון מאבטחים להתגלו ולהפגעו מצד המעסיקיהם. הארגון עושה הרבה רעש ומפריע ללא מעט ארגונים מבוססים וותיקים שאינם מעוניינים שאמי"ל תתקיים, ולמרות הכל הארגון קיים כבר 3+ שנים (מתוכה שנה רשמית, כחברה לתועלת הציבור) ועוזר להמון מאבטחים בסודיות. אמי"ל לא יודעת רק, אלא, מתמחה בדיני עבודה ומתמחה בייעוץ למאבטחים. רוב הדברים שאמי"ל עושה הינה מתחת לפני השטח וזאת במטרה לתת לאמי"ל את יתרון ההפתעה מול ארגונים הרבה יותר חזקים ממנה אשר לא מעוניינים שאמי"ל תתקיים (כמו שאמרתי קודם). אני אשמח אם תצרי קשר עם אבי, תקבעו פגישה ותקבלי תשובות יותר ברורות ולא מעורפלות כמו אלה שזהבי קיבל. עוד פעם היני מתנדב בארגון, המנהל את הפורום ולא מגיב רשמית של אמי"ל. בברכה, joshua

avi1976

New member
למה את לא מזדהה? נשמע חשוד...

יש הרבה גופים או אנשים שמנסים לשים "מקלות בגלגלים"... (משום שהם קשורים להון ולשלטון או לארגונים אחרים שלא רוצים שהמצב ישתפר) הפורום הזה נועד למאבטחים ושומרים כדי שיספרו על חוויותיהם ומצוקותיהם בחופשיות. (לאנשים מותר להביע דעה ולספר על חוויותיהם) ידע הוא כח!!! והדרך הכי טובה ללמוד היא לטעות וללמוד מטעויות... כמו כן צריכה להיות מודעות למצבם של המאבטחים והזלזול במעסיקים, ברשויות המוסמכות ובהון ובשלטון. המודעות צריכה לשרת את אלה ה"נלחמים" במצב המאבטחים והשומרים ולתמוך במצבם. כולם צריכים להבין שמי שגרם למצב אלה הרשויות המוסמכות ההון והשלטון ולא המאבטחים עצמם שרוצים להתפרנס בכבוד. "יחס גורר יחס" ואם לא יטפלו במצב המאבטחים המצב ילך וידרדר. במקום להתלונן על על מה שקורה בשטח ולהפנות אצבע מאשימה כלפי המאבטחים תחשבו מי גורם לזה ותנסו ל"הלחם" נגדם. אבל כמובן שהכי קל תמיד להאשים את ה"ש.ג."! הפורום והאינטרנט זה חלק קטן מאוד ממה שארגון מאבטחי ישראל עושה. מכל הבחינות לארגון מאבטחי ישראל יש בעלי מקצוע מוסמכים בתחומים רבים. ארגון מאבטחי ישראל מחוייב לכל אדם שמקבל טיפול ולא עושה זאת לשם רווח אישי ולא לשם פרסום עצמי כמו גופים אחרים במדינת ישראל. מובהר במפורש שארגון מאבטחי ישראל מקבל את כל המאבטחים והשומרים!!! הגשנו כבר עשרות תיקים בדיני עבודה והתקדימים בדרך... אנחנו מארגנים גם עובדים בחשאיות כדי שלא יפגעו בהם ונותנים להם הגנה משפטית. (אם תסתכלי בשרשורי הפורום בעבר תביני שיש פעולות שמתפתחות) אנחנו לא הולכים בדרך הקלה ואין פתרון של "זבנג וגמרנו". ארגון מאבטחי ישראל הולך בדרך הקשה ומנסה דברים שלא ניסו במדינת ישראל. ולידיעתך הצטרפו כבר מאות חברים בדרך לשינויי!!! למרות שהרבה מאבטחים מתקשים להאמין ולהצטרף אנחנו מסתובבים יום יום בשטח מדברים איתם מיידעים אותם לזכויותהם ומנסים לעזור גם אם לא הצטרפו. קל להסתכל מהצד ולהגיד דברים ולא לעשות. שאלת פעם למה העמותות מתפקדות כמו שהן מתפקדות? הן מקבלות כסף מקרנות פוליטיות ואלה מכתיבים להן איך לשמר את המצב הקיים ו"סוגרות" להן את הברזים ברגע שהן לא מתקדמות לפי הקצב שלהם. תראו לי ארגון אחר שמוכן לארגן את העובדים בתחום השמירה והאבטחה ואני אסיר בפנייך את הכובע. אנחנו לא מקבלים כסף מלמעלה ואף אחד לא מכתיב לנו, אנחנו באים מהשטח ומכניסים עשרות אלפי שקלים מכיסנו ונותנים את כל זמננו כדי לעזור למאבטחים ולשומרים. אני לדוגמה 3 שנים כמעט ולא עובד ומתנדב בארגון מאבטחי ישראל והשקעתי 10 אלף שקל כדי להרים את הארגון הזה. את יודעת שכדי להחזיק ארגון כזה ולשלם תחזוקה בסיסית צריך 50 אלף שקל בשנה? את חושבת שטלפונים לא עולים כסף? שעו"ד ורו"ח לא עולים כסף? פעילות שטח לא עולה כסף? וזה רק על קצה המזלג... אני לא מדבר על עוד הרבה פעולות אחרות!!! העובדה שהגעת לפה והגבת כבר יצרה לך מודעות לגבי מצב המאבטחים והשומרים. אז את יכולה לבוא ולהתלונן ולקטר. השאלה במה את יכולה לעזור? בנוגע לתוכניתו של נתן זהבי הוא שיבח שיש דבר כזה ואחרי תכניתו התקשרו עשרות מאבטחים ולאחר שבוע הם נעלמו... מעטים האנשים שרוצים באמת להשקיע, לשנות ויש להם את האומץ והכלים והכל מטוב לב. כמו שאמרתי אין פתרון של זבנג וגמרנו. פשוט צריך זמן וסבלנות. בנוגע להצטרפות התשלום הוא מינימלי. הצטרפות בעלות של 40 ש"ח. חצי שנה חינם עם הטבות צרכניות נוספות. ולאחר חצי שנה הוראת קבע של 40 שקל בחודש. (שזאת הדרך הכי בטוחה לשלם כיום) ההצטרפות היא רצונית בלבד (בסתירה לארגונים אחרים שכופים זאת) וניתן להפסיקה בכל רגע. הכח האמיתי הוא בהתארגנות... כבר התחלנו בה, המשיכו והצטרפו!!!

שלום גם לך,

ראשית, אני לא נגד המאבטחים והשומרים ולא נגד ארגון כלשהו שמבקש להגן עליהם. נהפוך הוא, אני מאד בעד המאבק שלהם וחושבת שכל סיוע הוא מחויב המציאות ומבורך! שנית, נגיד שהייתי מה שאתה מכנה גוף שקשור להון ולשלטון או לארגונים אחרים שלא רוצים שהמצב ישתפר- אתה כאן כדי להסביר למה אתם טובים יותר מאחרים, למה כדאי לכל מאבטח לשים מבטחו בך ובארגון שאתה מייצג ולא לצאת במתקפת הגנה שמראה אתכם באור מאד לא טוב (לדעתי). באשר לתיקים שעליהם אתה מנוע, לטענתך, לדבר עליהם מחשש שאלו שהחלו בהליך ייפגעו. הרי אם יש כבר תביעות נגד חברה כזו או אחרת, הרי שהתובע "כבר" נפגע שאם לא כן, על שום מה התביעה? ואם כך, מדוע לא לתת במה לסוג התביעה (לפחות) ובכך בעצם להגביר את רצונם של נפגעים נוספים לפנות אליכם. אם מדברים על "נשמע חשוד" הרי שזה בעיני ולטעמי קצת ... fishy. לסיכום: אני מהצד התומך במאבק רק מסתייגת מהדרך!

dobhy46

New member
לילי היקרה

אני תקווה שהמאבק שאנו מקימים יעזור לנו להביא לנצחון ולהרוס את החברות בעלות המונופול בדיכויי כח עבודה שאין שכר הולם בה תמיד טענתי שצריך להקים חברה אחת שתשלוט בכל הארץ ושהיא כפופה לכוחות הבטחון או משרד הבטחון או המשטרה. שיהיו לשומרים ולמאבטחים סמכות ורישיון כמו לשומרים בארצות הברית. זאת המלחמה שאני נילחם עלייה וזאת אחת הבעיות שפוטרתי מהחברה בה עבדתי 4.5 שנים

avi1976

New member
אנחנו לא אוהבים רעש וצילצולים!!!

אנחנו עושים את מה שצריך מתחת לפני השטח... התביעות זה רק חלק קטן ממה שאנחנו עושים! ואיך את יודעת שזו לא הדרך אם את לא רוצה לנסות את הדרך? אנחנו לא מחפשים זבנג וגמרנו כמו הרבה אחרים... אלא יש לנו סבלנות ורוצים באמת לשנות... הפגנה לא תשנה כלום וגם תביעה אחת לא תשנה כלום!

למעלה