מכירים את זה?
E [eLad] New member 7/12/03 #2 אני רואה שהיום היה "יום הארכיון" שלך - הודעה של ליאור שמש, - התוכן היה משהו בסגנון "אם תשימו צבע crap יתקבל משהו בגוון של crap"
אני רואה שהיום היה "יום הארכיון" שלך - הודעה של ליאור שמש, - התוכן היה משהו בסגנון "אם תשימו צבע crap יתקבל משהו בגוון של crap"
G gilad g New member 7/12/03 #4 ../images/Emo12.gif הוא אמר את זה? נשבע לך שזה לא מהארכיון --- סתם נזכרתי בזה
G gilad g New member 7/12/03 #6 אתה שקט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני אחסום אותך אה, זה לא 831 פה? |בורח|
מ מיסטר גזר New member 7/12/03 #10 פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה תוכל לתת לי את הדוגמא סורס של זה+ הסברים או לפחות להפנות אותי לריםרנס ב MSDN או משהוא??
פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה תוכל לתת לי את הדוגמא סורס של זה+ הסברים או לפחות להפנות אותי לריםרנס ב MSDN או משהוא??
מ מיסטר גזר New member 7/12/03 #9 פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה תוכל לתת לי את הדוגמא סורס של זה+ הסברים או לפחות להפנות אותי לריםרנס ב MSDN או משהוא??
פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה תוכל לתת לי את הדוגמא סורס של זה+ הסברים או לפחות להפנות אותי לריםרנס ב MSDN או משהוא??