מכירים את זה

coco nut

New member
מכירים את זה

שבדיוק כשהפגישה עומדת להסתיים, המאומן מוציא את כל "הפנינים" שבמשך כל הפגישה לא הוציא? וממש בדיוק בעוד מספר דקות צריך להגיע המאומן הבא.... כיצד אתם נוהגים? האם תאפשרו לו להמשיך עוד קצת כי זהו רגע חשוב וקריטי לתהליך, או שתסיימו את הפגישה בזמן אף על- פי ולמרות...?

אוריק3

New member
לרשום את הפנינים ולהעלותם שוב אם ירצה המתאמן

בפגישה הבאה... למה שזה יבוא ע"ח זמן המתאמן הבא? אלא אם זה עניין חרום..

מכירים את זה

אני משתדלת לרווח את המפגשים בין המתאמנים ולהשאיר לי מרווח של 15-20 דקות בין המתאמנים.על כן ,כשקורית מציאות כמו בהודעתך, שהפנינים של המתאמן יוצאים לקראת הסוף,אני אתן למתאמן לסיים את דבריו ,אאפשר חריגה קלה בלו"ז ,ואשתדל להפוך את ה"פנינה" למטלה אימונית עבורו . דורית קיי אימון אישי ופיתוח אירגוני www.doritcoaching.com

Y A R A

New member
אם יש לקוח מיד אחר כך

מסיימת בזמן אבל- נותנת תרגיל או משימה לשבוע שקשורים ב"פנינים" שבדיוק עלו. למשל, אם מישהו בחמש דקות האחרונות מגיע לתובנה שבעצם הוא תקוע בגלל הערכה עצמית נמוכה, מיד עולה לי לבקש ממנו במשך השבוע לכתוב כל יום שני דברים שהוא יודע שהוא טוב בהם או מרגיש נפלא איתם וכו,. אני רושמת לעצמי (כמו בכל סוף מפגש) ובמפגש הבא שואלת אותו אם הוא רוצה להמשיך מן הנקודה הזו. אם לא, זה בסדר, הנושא יחזור ממקום אחר. העיקר ששנינו מודעים לקיומו. מקוה שעזרתי יערה

בעיית זמנים...

הבעייה הזאת היא עקב אכילס שלי. מעולם, אבל מעולם לא הצלחתי לעמוד בזמנים שהקצבתי לאימון... לכן, אני מראש קובע חצי שעה - שעה הפרשים בין אימון למשנהו. כשאני מנסה לחשוב מה מקור הבעייה, כנראה שזה הרצון שלי לתת יותר מעצמי, לחוש שהמתאמן שמולי יצא מסופק ב 100%. אני יודע שזה נשמע טפשי, ואני מנסה לעבוד על זה. אף אחד לא מושלם .... (-; דודי

coco nut

New member
../images/Emo163.gif לא טיפשי בכלל.......

גם אני לא פעם מוצאת עצמי מתלבטת האם עמידה בלו"ז היא מקום גמיש או שמא מקום בו אני צריכה להציב גבולות- לעצמי ולמתאמן......

נקודת מבט נוספת

אם הסיטואציה חוזרת על עצמה, וביותר מפגישה אחת (שתיים, שלוש...) המאומן מגיע ל"פנינים" האלה בדיוק כשהפגישה עומדת להסתיים- יש כאן אישיו לעבודה. למה הוא מגיע אליהן לקראת הסיום (שגם הוא מודע אליו)? למה לא רבע שעה לפני? יש כאן נקודה שכדאי להתעכב עליה. מאוד מעניין מה שמגלים שם...

coco nut

New member
נקודה ששוה התעמקות בפני עצמה

ושקרתה אותי באימונים אחרים.... במקרה הנ"ל דווקא לא מדובר בסיטואציה "סדרתית" אלא יותר מהמקום שלי/ שלכם כמאמנת/ כמאמנים והבחירות שאני/ אתם עושה/ עושים כאשר נוצר משהו חשוב ואפילו קריטי ממש בתום הפגישה, ועד כמה צריך להיות המקום הזה גמיש ??

למעלה