מכירים את זה...

king kazabubu

New member
מכירים את זה...

את אותו אדם שהיה פנטזיה בשבילכם? רציתם אותו בטירוף אבל ידעתם שבחיים לא יהיה כלום בינכם וויתרתם? זה לא שהוא מפורסם, אלא הוא סתם מישהו מהרחוב, מהשכונה, מהכיתה או משהו כזה... שמרתם אותו בראש כפנטזיה והמשכתם בחיים. מצאתם בן זוג או בת זוג... ואז באיזה יום בהיר אחד אותו פנטזיה אומר לכם שאתם יכולים להגשים כל מה שחלמתם עליו עכשיו... זו הזדמנות חד פעמית... מה הייתם עושים?

ChilD SouL

New member
לא הייתי הולכת על זה...

זה היה, זה עבר - המשכתי הלאה בחיי. אני לא מאמינה בלחזור לעבר.

TheWhiteTigris

New member
גאד דאמט אני לא רוצה להזכר בזה...

הייתה אחת שהייתי דלוק עליה בטירוף שנים. פעם אחת, כשלי הייתה חברה ולה לא היה חבר, אמרתי לה בצחוק: "עכשיו אני תפוס, את לא יכולה להיות איתי עכשיו." היא לא הבינה שמדובר בבדיחה, ואמרה: "כן, חבל שאתה תפוס". בגללה נפרדתי מהחברה שלי, וכשניסיתי שוב, היא בסוף עוד דחתה אותי. הייתי עצבני עליה רצח, ורק בזכות זה, הצלחתי "למחוק" אותה מהמוח שלי...

king kazabubu

New member
אני יותר התכונתי למצב

אוקיי, תאר לעצמך ככה. אותה אחת שאתה דלוק עליה שנים אף פעם לא רמזה או נתנה שום סימן. אתה עכשיו בקשר עם בחורה אחרת לגמרי. יום אחד אותה אחת שהיית דלוק עליה אש, מצלצלת ואומרת לך שהיא חשבה הרבה והיא רוצה לנסות איתך... לא קשר, לא מחויבות לא כלום. לילה חד פעמי...

TheWhiteTigris

New member
נו, זה כן זה...

אני הייתי בקשר עם מישהי אחרת כשהיא "רמזה" לי... היא לא אמרה בפירוש שנהיה חברים היא רצתה לנסות משהו לראות לאן מתפתח... ובגלל זה קרה מה שקרה. אתה צריך להבין - יש את המצב "החברה". ברגע שיש לך חברה, פתאום בנות נמשכות אליך, והרבה. לפחות אצלי זה ככה... אז קח בחשבון שיתכן שהיא אמרה את זה בגלל שיש לך חברה. הרי אתה בעצמך אומר ששנים לא רמזה כלום, ועכשיו שהיא יודעת שיש לך חברה, פתאום היא רוצה משהו? חשוד מידי. אני לצערי למדתי את הלקח בדרך הקשה. כשיש לך חברה, בנות ינסו להפריד בניכם בדרך הפיתוי.

מכירה את זה!

שתדעו שיש בן אדם כזה, תמיד כשאני רואה אותו יש כזאת מחשבה "מה אם" וזה עובר בלי יותר מידי חרטות או שאלות.... ואם הוא היה בא אלי, אז אני לא הייתי הולכת על זה, לא מזה שאני מפחדת מריגושים ולא רוצה להגשים חלומות אני פשוט חושבת שגם "הפנטזיה שלי" לא שווה שאני אפגע בבן זוגי שאני כל כך אוהבת

אני השגתי מישהו שרציתי

אחרי שלושה חודשים של אשליות וחלומות בהקיץ, קרה שזה שכל כך רציתי אמר לי שהוא רוצה אותי.. והלכתי על זה... למעשה שאני חושבת על זה, אין ממש מה לחשוב פעמיים - את רוצה אותו כבר הרבה זמן והוא רוצה אותך, מה יכול להיות יותר טוב מזה?!?! זאת הייתה תקופה מדהימה מבחינתי.. כמה זמן שזה ארך

אוקיי עכשיו אני יותר ערנית..

שמתי
למילים "בן זוג"... לא יודעת אם הייתי הולכת על זה, חוץ מזה זה מאוד תלוי במערכת יחסים הנוכחית.. כמה זמן אתם ביחד.. עד כמה את אוהבת את הבחור.. תפרטי יותר.

למעלה