מכירים את זה?

מכירים את זה?

הורי התגרשו שהייתי קטן מאז אחי הגדול נהיה כעין אב , מרב התסכול והעצבים והלחץ שלו אני הייתי בין האחים הקטנים שסבלו מאוד עד היום בבגרותי חסר לי המון בטחון עצמי יש לי חרדה גבוהה מחברה ואנשים אין לי חברים זה אוכל את ליבי מה עושים? האם אתם מכירים את זה?

קורל ר

New member
חפש סיוע -שיחות עם פסיכולוגית

כדי שיעזרו לך לעצב את האישיות שלך,ללמוד כלים להתמודד במצבי לחץ וכלים לחיברות, ממליצה בחום!! ארוך לפעמים-אך שווה מאוד!

danny girl

New member
נסיון לעזור:

קודם כל בן כמה אתה בערך? (גיל חטיבה? תיכון) ומאיזה אזור בארץ בערך? אז בעניין חברים וביטחון עצמי: לי אישית לא היה ביטחון עצמי גבוה פעם ואני בהחלט יכולה לומר שהוא השתפר כשהתחילו להיות לי חברים טובים והרגשתי טוב לידם. אני יכולה לספר לך על חברה שלי שאומצה בגיל 6 ומאז היתה חסרת ביטחון, מרירה וחסרת חברים. אז איפה מוצאים חברים אם לא בבי"ס? (אני פוסלת את רעיון האינטרנט כי לא כדאי להפגש עם אנשים מהאינטרנט) בתנועות כמו הצופים, נוער עובד ולומד, שומר הצעיר ונוער לנוער. אני באופן אישי נמצאת בנוער לנוער כשנה זהו אירגון שיש לו 4 עקרונות עיקריים: -עזרה לזולת (אנחנו מתנדבים באופן קבוע) -מנהיגות עצמית (ז"א שנשיאת הארץ למשל היא מכתה י"א או י"ב) -קשר עם התפוצות ( יש משלחות לארה"ב פעם בשנה ואנשים מארצות שונות עוברים איתנו פה פעילויות) -אהבת הארץ. (יש טיולים פעם של הסניף שלך פעם של האיזור שלך ופעם של כל הארץ) אני שולחת לך את האתר בו יש פורומים של נוער לנוער לפי זה תוכל לדעת באילו ערים יש נוער לנוער. לי ולחברה שלי זה מאוד מאוד מאוד תרם!!!! אני כ"כ ממליצה בחום!!! אם יש שאלות פנה אליי עדיף במסרים
http://www.barca.co.il/nalan//

למעלה