מכירים את זה..

Cobe Anan

New member
מכירים את זה..

שאתם לא שומעים ממנה כלום כל היום, היא לא עונה, ואם כבר מדברים- אז היא צריכה ללכת מהר? אתם יודעים שהכל לא רק `בסדר`- הכל הרבה יותר מ`בסדר`.. היה לכם אחלה שבוע ביחד עם אחלה סיום, וגם אפשר לשמוע בקול שלה (כשכבר מצליחים לתפוס אותה...) שהכל באמת טוב.. מדברים על הדירה החדשה, על להיפגש שוב בשבוע הבא, מזכירים גם כמה שאוהבים ומתגעגעים.. אבל בכל זאת, אחרי שלוש-ארבע שעות שהיא לא מתקשרת, ואחרי פעם-פעמיים שהיא לא עונה, למרות שהמצב באמת טוב ואתם באמת אוהבים חזק ובטוח, ולמרות שמדברים כבר על הדירה החדשה `שלנו` ועל `אנחנו`, ולמרות שאתם כבר קרוב לשנה וחצי ביחד, ולמרות שכל השינויים בזמן האחרון היו דווקא חיוביים- אתם מכירים את הקטע שלמרות כל זה- עדיין יש צביטה בלב כשהיא לא עונה?...

ילד אלו חרדות פאניקה

קבוק אתה צריך לבטוח יותר: לבטוח בעצמך,לבטוח בה, לבטוח בקשר ביניכם. לדעתי אלו חרדות אומנם "מוצדקות" כי עדיין זה שינוי רציני וזו בהחלט עלית מדרגה אבל אתה צריך לנסות להשקיט את "הרעשים" האלוכי בסוף הם משתלטים והם אלה שהורסים... מניסיון שאני ממליצה לך להמנע מלצבור.. ילד תהיה חזק הולכת להיות תקופה מעניינת:)

Cobe Anan

New member
תודה, דדה:)

אבל זהו- שאלה לא חרדות.. אני בוטח בה, בקשר שלנו.. אני לא מפחד מעליית המדרגה- אני מחכה לזה כבר הרבה זמן.. בקיצור- אני לא פוחד, זה פשוט לא נעים כשאני מתגעגע ולא מצליח לתפוס אותה. לא קנאה, לא חשדות, ולא חרדות. פשוט געגוע שנתקע..

בשלולית

New member
אני כל כך מבינה!

אין לי מילים להסביר את עצמי, כי גם בזמן האחרון אין לי דוגמאות לתת לך בנוגע לזה. אבל אני גם הייתי מרגישה ככה במקומך. וכמו שאמרת, זה פשוט הגעגוע שמציק... לא חשדות או חרדות...
(בטח בגלל שכבר עברו כמה ימים אתה כבר פסדר, סורי שלא נכנסתי קודם )

Cobe Anan

New member
זה בסדר, בשלולה...

אני שמח לפחות שמישהו מבין את זה..תודה!

זכוכיות

New member
מכירה..

אני חושבת שזה פשוט הציפיה לשמוע אותה *עכשיו*, הטלפון מחייג... אתה בטוח שהיא כמעט עונה ו... לא. אז אתה מתבאס, אני מכירה את זה, אני מכינה את עצמי לקול שלו וכשזה לא בא- קורה משהו, הצביטה הזו בלב שאתה מדבר עליה. אחר כך זה פשוט נגרר, וכמה שהזמן עובר זה יותר מעיק, זה נהיה הכי נורא כשהוא כבר עונה, אבל זה כ"כ קצר שזה לא באמת מספק... מרוב שחיכית.. השתוקקת... זה פשוט לא מספיק. מכירה.

Kipodula

New member
כן... עדיין גם אחרי הפרידה...

אמנם זו הודעה מלפני שבוע וחצי, אבל רק עכשיו יצא לי להגיע למחשב... בכל אופן, כן- אני מכירה את ההרגשה הזו... חרא של הרגשה. ככה זה גם היה לי עם גיל כשעוד היינו בצבא... זה יצא ככה שרוב הפעמים שהיו לגדוד שלו הקפצות, אלו היו הפעמים שהכי הייתי צריכה לדבר איתו ואז הוא לא היה עונה לי, וזה היה כל- כך מתסכל (שלא לדבר על מדאיג...) ואז הייתי מנסה שוב אחרי שעה וקצת, והוא עדיין לא היה עונה לי, זה כבר היה מלחיץ אותי... גם מהבחינה של "האם הוא בסדר?" וגם בקטע של "למה הוא לא עונה לי?? אני ממש חייבת לדבר איתו..." וזה בטח יותר מתסכל כשאתם כבר מדברים על דירה משותפת וכאלה... אבל מה שכן, קובי, אתה צריך להבין שהיא עדיין בצבא ולא תמיד יש לה זמן לדבר... אני לא חושבת שאתה צריך לקחת את זה אישית או משהו, לפי דעתי זה פשוט בגלל הצבא... כי אני יודעת בעצמי שכשאתם ביחד אתם הכי "קוצי- מוצי" בעולם ולא נראה לי שהיא "מסננת" אותך או משהו בסגנון... בכל אופן, לפי דעתי זה לא אומר כלום, ואתה לא צריך להתרגש מזה או משהו. זה מתסכל, אבל תחשוב על הימים שלכם ביחד ואז בטוח תתעודד!!! ואם תצטרך לדבר על משהו, אני תמיד פה!!!
מתגעגעת אליכם ומרגישה נטושה.

למעלה