מכירים את זה.... ???

magenta73

New member
מכירים את זה.... ???

שאתם נמצאים עם משהו חדש הרבה זמן, ולאו דווקא לקטע רומנטי, אפילו חברה חדשה, מכר חדש... מעבירים זמן ביחד, לומדים להכיר אחד את השני וכו'... ואז, כאשר אתם מדברים, עם משהו אחר נגיד, או אפילו שאתם לבד, אתם פתאום קולטים על איזה שהיא פעולה שלכם, טון דיבור, תנועה, מבט וכו' שזאת התנועה של ההוא/היא. האם אנחנו מחקים באיזה שוא מקום אנשים שסביבנו, או האם הפעולה/תנועה הזאת היתה שם לפני, ורק עכשיו נכנסה לתודעה כי ראינו אותה אצל משהו אחר...? ואם אנחנו מחקים, אז למה? למצוא חן? להתקרב?... כלומר, זה הרי לא משהו ראציונלי... או שלא אפילו לא חיקוי, אלא בגלל שאתה מעביר הרבה זמן עם אדם מסויים, אתה משתנה קצת, מסתגל כביכול לקיומו בחייך, וכך גם שני הצדדים הופכים לקרובים ואולי לדומים יותר... לא יודעת... מוזר... ועוד משהו.... שאלה לי לכם... הפכתי לרכיכה קלת דעת בזמן האחרון... תקבלו אותי התור מנהלת גם אם אני.... מאוהבת?...

RANINA

New member
אני לא הייתי קוראת לזה

חיקוי , זה בגלל שאת עם הבן אדם כל כך הרבה זמן אז את ``מסתגלת`` עם ההתנהגות שלו . זה קורה ללא מודעות

אני חושבת שאת מאוהבת

אבל במחשבה שניה מה אני מבינה באהבה... כשאני פונה אליכם לעיצות!!!!!! נ.ב גם לי זה קרה שהתחלתי לסגל לעצמי צורת דיבור ותנועות גוף של מישהו אחר ( הוא היה הבוס שלי לפני ס' שנים ולא , לא אהבתי אותו או משהו פשוט בילינו המון שעות ביחד במשך תקופה ארוכה עד שמצאתי את עצמי מדברת כמוהו ומגיבה בתנועות גוף כמוהו ... כנראה שזה גם קורה .... בלי קשר לאהבה!)

magenta73

New member
את חושבת שאני מאוהבת...

מעניין... גם אני... :) גם אני חושבת שזה קורה בלי קשר לאהבה, כשאתה מבלה זמן עם בן אדם, אתה "מסתגל"... לא יודעת...

אז קודם כל :

מזל טוב - כנראה שמישהו בהחלט הצליח להמיס את נסיכת הקרח הצינית
השאלה היותר מעניינת היא - למה את מופתעת מזה ? ולגבי השאלה : תמיד יש לנו מודל מסויים לחיקוי שנבחר "לקחת" ממנו את אותם דברים שאנו מוצאים כחיוביים. אם זה סגנון דיבור, סגנון תנועה ולפעמים גם דרל חשיבה מסויימ. טבעי לגמרי.

magenta73

New member
מופתעת...

אני לא ממש מופתעת... חוששת יותר נכון. הוא לא ישראלי. וזה התחיל כביכול כמשהו מאוד לא רציני... לפחות לפי ה"הגדרה", מן הסתם העובדה שהוא לא ישראלי ושזה יגמר מתי שהוא רק גרם לי כן להשאר שם... פסיכולוגיה הפוכה... וזה רק מתפתח ומתפתח... אתמול הוא אשכרה רחץ וטיפח את הכלבה שלי, שעתיים וחצי הם לא יצאו מהמקלחת... איך אפשר לא להתאהב בדבר כזה... ובהתחלה לא היה חשוב לי שהוא בסופו של דבר ילך, עכשיו זה כבר קצת... בעיתי יותר... מן הסתם... ואני לא נסיכת קרח... ממש לא...

המממ....

שעתיים וחצי לא יצא מהמקלחת עם הכלבה שלך..... גם אני הייתי קצת חושש.....
או קיי - אז לא נסיכת קרח... אבל בהחלט טוענת לכתר... ולגבי אם יהיה שינוי - אולי עכשיו התגובות שלך יגיעו ממקום אחר - פחות של צופה מהצד - מין "טפלון" כזה ששום דבר לא נדבק בו... מה רע ?

ד נ י ת3

New member
משום מה עולה לי המשפט הבא לראש:

"זה היה כלכך אסור, שהייתי חייבת להתאהב בו לגמרי" מזל טוב לך בובה. שלא יגמר לעולם.

magenta73

New member
זה מן הסתם יגמר מתי שהוא

אבל... לפחות יהיה לי מה לספר לנכדים... ... כשסבתא היתה צעירה וזכה היה לה מאהב בריטי מסוקס ... חחח

Vdrums

New member
מה??????????

מאוהבת? את מפרה את תנאי ההעסקה שלך!!!

צאצי

New member
כן יצא לי כמה פעמים

שעשיתי איזה פעולה והייתי אומרת לעצמי "היי גם ... היתה עושה את זה " אני חושבת שזה מהשפעה של האנשים שמסביבך , יש דברים רצויים שלוקחים מאנשים ויש דברים מעצבנים - כמו פינוקים וקרציות . אחותי מה שמתאים לך תאמצי מה שלא תנסי כמה שיותר להפטר ממנו .

זה ממש נכון....

הייתה מישהי מאוד מרשימה ששירתה איתי בצבא ...מאוד אהבתי את המראה שלה אבל בעיקר את הצחוק שלה....ועם הזמן גיליתי שאני צוחקת כמוהה... באותה צורה... לקח לי הרבה זמן להתנתק מזה .....חחחח הרבה אחרי שהשתחררתי...

אומרים שבני זוג הופכים להיות דומים

עם הזמן ומחקים את התנהגות אחד של השני. וכל עוד שאת מאוהבת ולא סובלת אז מה רע? תהני לך בסבבה ומה זה משנה בריטי או ישראלי ולכי תדעי אולי עוד יהיו הפתעות ומשהו רציני. דרך אגב חייבת לשאול אותך אבל מה זה רכיכה קלת דעת? את פועלת בשם האהבה וטוב לך אז סבבה. מילא אם היית קלת דעת ועושה דברים לרצות את הצד השני וסובלת אז ניחה. אני חושבת שזה די טיבעי שאנחנו הופכות לרכיכות בזוגיות למרות שאנחנו לפעמים חזקות וקשוחות, הצד הרגשי האימהי החבוי אצלנו יוצא, תרצי או לא יוצא

למעלה