מכירים את משפחת טופאן שגרה בעבר במעלה אדומים?

מכירים את משפחת טופאן שגרה בעבר במעלה אדומים?

הם עברו לפני כמה שנים לגור בגילה, הבת שלהם מוכרזת כנעדרת בתאילנד ורשומה ברשימת הנוסעים במטוס שהתרסק
היא הייתה חברת ילדות שלי -רחל טופאן, התקווה עדיין בתוכינו, אבל אל לנו להיתמם... המצב מראה כי נהרגה, בטח כבר מחר יפרסמו את זה

מה את אומרת ??

בת כמה היא? מסכנים בני המשפחה , חוסר הידיעה יכולה לשגע !! גם האחיינית שלי בתאילנד -הייתי באטרף עד ששמעתי שהיא לא במטוס בכלל , אבל בימים האחרונים תיאלנד מלחיצה לגמרי - הספינה שטבעה , סופות טייפון והמטוס- מפחיד שאלוהים ישמור !!!

תקשיבי- תבדקי ב-MSN

קראתי- ומצאו שלוש גופות. בניהם לא היה את השם של הבחורה שכתבת כאן. ברוך ה', לא קרה לה כלום והיא בסדר... תקראי את זה. אוי... איזה מזל משמיים! אחותי חזרה בדיוק מחו"ל! היא הייתה במקסיקו, איפה שהיה את הטורנדו, ואז היא הייתה צריכה לעבור מקום, אבל בסוף לא והיא עברה למקסיקו סיטי (לא, זה הרבה יותר רחוק ממקסיקו, זה לא בתוך.) הטורנדו לא הגיע לשם, ואחותי בסדר... ברוך ה'...

שמחה לקרוא שאחותך שבה הביתה בריאה ושלמה,

ממש ניהיה מפחיד לצאת מהארץ, לא שבמדינה שלנו כזה בטוח, כן? אבל מי שרוצה קצת לנקות את הראש, במיוחד חבר'ה צעירים אחרי צבא (כמוני) צריכים להתחיל לחשוב פעמיים אם בכלל להוציא את האף מגבולות ישראל. תודה על הבשורה, אבל שום דבר עוד לא בטוח... לא ממהרת לשמוח, אבל מלאת תקווה שעוד לא איאלץ לקרוא את שמה בין ההרוגים, יהיה בסדר בעזרת ה'... חוסר הידיעה מחרפן כמו שאמרה ענתו'ש
. שנשאר חזקים ומקווים...

המצב במזרח באמת מתחיל להדאיג...

יותר מדי אסונות בפחות מדי זמן, רחל טופאן היא בת 23 נקווה לבשורות טובות בעזרת ה'... ושמחה מאוד לקרוא על האחיינית שלך נתי, ברוך ה' שהכל בסדר, שה' ישמור...

../images/Emo41.gif ראיתם חדשות ערוץ 2 הערב? ../images/Emo41.gif

בני משפחתה של רחל טופאן דיברו שם, אחותה סיימה את הריאיון במשפט: "כל מה שאחותי הקטנה רצתה זה לחיות... להביא ילדים לעולם, להתחתן... אבל החלום הזה כבר לא ייתגשם... ורק ה' יודע איפה היא..." מהמשפט הזה אני מבינה שגם במשפחתה כולם בספק גדול לגביי חייה של רחל... לפחות שיצליחו להביא את הגופה לארץ...
משהו... שיהיה איפה להתאבל על חסרונה... עולם מוזר... נקטפים כאן פרחים כל כך צעירים, שום דבר לא ברור בעולם הזה. הייי, אתה שם למעלה, תרפה! זה כואב לנו כאן...

אפרתי מתוקה שלי !

לא ראיתי חדשות היום , אבל הבנתי משכנתי שמשפחתה של רחל גם חוששת מאוד לעניין גורלה של רחל ויתכן שהם מכינים עצמם לנורא מכל. הבנתי שלאביה או לדוד שלה יש חנות פיצוחים בצומת פת - מכירים אותם באזור שם. מה אגיד לך ? עצוב ונורא לאבד ילדה בגיל כזה. כואב

למעלה