mmw2008 - בקשר לשקית הקרח,,,
2 שאלות בבקשה:
האם הכוונה לשקית האטומה בעלת הרוכסן ?
והשאלה השנייה היא, האם אני הבנתי נכון את ההסבר:
שיש צורך לבשל ביחד , 1/2 כוס חלב , 1/2 כפית וניל,וכף וחצי
סוכר.
או שלא צריך לבשל בכלל ?
אלא רק לערבב ולהקפיא בתוך שקית -הקפאה -אטומה היטב,
ולאחר מכן,למלא שקית גדולה בקרח. (שקית של ליטר),
ולהוסיף 6 כפות המלח.
ואז שמים את השקית הקטנה, בתוך השקית הגדולה עם המלח.
ולהכניס לפריזר ולהקפיא 15 דקות.
לאחר זמן זה,להוציא מההקפאה,לנער ולערבב עד שמתעבה הגלידה,
ולערבב במשך כ- 10 דקות.
אפשר לתת לילדים לזרוק את השקית קדימה ואחורה ,כדי לעזור לערבוב הגלידה.
(מכיוון שהשקית קרה מאוד,כדאי להשתמש במגבות בכדי להחזיק אותו.)
השאלה היא,האם אני הבנתי נכון ?
במידה ולא הבנתי במדוייק את ההוראות, אודה לך מאוד ,
אם תתקני אותי,כדי שההוראות יהיו מדוייקות כפי ההסבר המקורי.
בכול מקרה,המון תודה לך על העברת הקישור המעניין,
שאם הבנתי נכון,אשמח לנסות להכינו, וכמובן גם לעדכן בתוצאות.
אחלה פעילות לחופש הגדול עם הילדים.
בברכה,
שרון.