מכירים את "סטטוס" הגנבים?

Golan24

New member
מכירים את "סטטוס" הגנבים?

ובכן, אחי (וחבר שלו) התמים בן ה-21 התפתה לשלם להם 1500 ש"ח עבור "חוזה דוגמנות\ניצבים" בלה בלה.. עשו לו איזה 30 תמונות, ולקחו לו לא פחות מ1500 ש"ח!!!! רק היום הוא קולט שעבדו עליו.. סטייל "אקסטרה" הגנבים, וכל ה"חברות ניצבים ודוגמנים" למינהם. אגב, הוא אפילו לא קיבל חוזה ליד.. אלא רק קבלות המאשרות את התשלום. התשלום התבצע ב5 תשלומים בכרטיס אשראי, והטעות נעשתה אתמול. יש דרך לצאת מחבורת השודדים האלה??

yurik48

New member
שכר לימוד....!!!!!../images/Emo14.gif

אם, אחרי כל הרעש שהתעורר בשנים האחרונות בנושא זה, יש עדיין מי שהולך ומשליך לפח האשפה כסף טוב, ראוי לו להתייחס לכסף זה כשכר לימוד (יקר ביותר אבל שלא יאמר שלא למד משהו...!!!). בכל זאת - נסה לשלוח לחברה מכתב רשום שבו אתה מאיים בפנייה לבית דין לתביעות קטנות. רצוי שבמכתב תאשים אותם בחוסר תום לב, ברמאות ועוד כהנה וכהנה ככל העולה על רוחך. אם תהיה נחוש ואמנם תגיש תביעה, במידה שלא תיענה, ייתכן שמרוב בהלה יציעו החזרת חלק מהכסף. אם לא, המשך בהליך עד הסוף. לדעתי הדיינים לבטח לא מתים על חברות כגון "סטטוס" ויש לך סיכוי טוב להציל לפחות משהו. אגב, אני גם רואה בפניה לבית משפט מידה מסויימת של שכר לימוד. האדם לומד שכדאי לפעמים ללכת עד הסוף בחיפוש אחר צדק. בהצלחה!

Golan24

New member
הם בטח תפרו את עצמם יופי בחוזה..

קשה לי להאמין שאוכל למצא בו משהו. נגיד שאני זה אחי התמים.. מה אגיד בבית משפט?? מה אטען?? הרי זה חוזה שכנראה תפור יופי.. עם "לא מתחייבים למצא עבודות בתחום" בלה בלה. אז מה יכולה להיות טענת הלקוח?? "מקח טעות" ?? "התחרטתי" ?? אלו טענות שיכולות לתפוס בביהמ"ש?? כל כך מעצבן אותי הדברים האלה.. כל כך מעצבנים אותי החברות האלה, שאני מסוגל מרוב עצבים ללכת כעת, לעמוד מול המשרדים שלהם עם "סטטוס גנבים" במשך שבוע שלם.. ולהרוס להם שבוע לקוחות. מישהו יכול להגיד לי משהו?? זה ממש מעצבן אותי!! ואני מת להתנקם בהם בדרך חוקית איכשהוא.. מה אתה אומר על הרעיון הזה?? ניקח את אחי המשועמם.. ניתן לו שלט ענק "זהירות, סטטוס!!" וכו´.. ונשים את השלט כך שבוע שלם.. יודע מה?? אני מסוגל לעשות את הדברים האלה.. יש בזה משהו לא חוקי?? אם לא, אני הולך להקדיש קצת מזמני ולהרוס להם לקוחות.

yurik48

New member
זה לא רציני

כך גם אתה עלול להזיק לעצמך. מספיק להם לתת כמה גרושים לאיזה גברתן שיכניס לך קצת מכות ויעיף אותך לכל הרוחות. לא כדאי. עדיף לנסות ולערער את חוקיות החוזה בכך שהוא מטעה, לא הוגן וכו´. שופט בבית דין לתביעות קטנות עשוי להכריח אותם להגיע איתך (או עם אחיך) לפשרה או ללכת לקראתך עד הסוף. אין שום דבר בטוח אבל אין לך מה להפסיד מלבד זמן וכמה שקלים על אגרת בית משפט.

odedg

New member
שלום Golan24, למה לא לפנות אל

שלום ! למה לא לנסות לפנות אל ארגוני הצרכנים? לדעתי יש להם נסיון קודם, והם יענו לך אם יש מקום לתקווה או לא.

למעלה