מכירים את שוקי סמוכה (אולי אתי אלב

*שיר

New member
../images/Emo31.gif לא!!! אל תלכי אליו !!! ../images/Emo10.gif

הוא חרא של טיפוס (בוא´נה היום אני ממש אנטי, ואני דווקא במצב רוח טוב..) הייתי אצלו בתסרוקת נסיון. באתי אליו הביתה, ובתור התחלה חיפשתי חנייה שלושת רבע שעה! אח"כ הוא הקדיש לי בדיוק שתי שניות. הוא נתן לי אלבום להסתכל עליו. כשראיתי שם משהו שמצא חן בעיני ורציתי להראות לו, הוא חיפף אותי בתנועת יד, ואמר לי "עזבי, עזבי". אז בשביל מה אתה נותן לי להתסכל באלבום?! אח"כ הוא הושיב אותי באגרסיביות רבה מול איזו מראה מצ´וקצמקת והתחיל להגיד לי שהשיער שלי קצר, והשיער שלי דק, ובקיצור, התחיל לחפש תירוצים. אמרתי לו שזה מה יש ועם זה ננצח. אז הוא אמר שחייבים לשים תוספת. אמרתי לו שאני לא מוכנה, אבל הוא בכל זאת ניגש לארון, הוציא תוספת שיער ולמרות מחאותי העזות דחף לי אותה בשיער. כמעט הקאתי מרוב גועל. מיותר לציין שמיד קמתי ועזבתי, ממררת בבכי כל הדרך לאוטו
בקיצור, הוא עוד אחד שמתייחס לכלה כאילו היא חפץ נטול רגשות, וכאילו הוא הגבר היודע מה הכי טוב בשבילה. חרא של בנאדם, כבר אמרתי?!

יעל_ב

New member
שוקי

אני דווקא שמעתי עליו המלצות טובות מחברה שהתאפרה אצלו. היא סיפרה שהוא הגיע לאפר אותה מוקדם יותר מהזמן שקבעה איתו ולכן הבטיח לפצות אותה ולהגיע למקום החתונה כדי לתקן את האיפור. היא אמרה שלא האמינה שיגיע אבל הוא הגיע והיה ממש בסדר.

למעלה