מכירים את Proof? שיר פשוט מושלם!

omrimayo

New member
מכירים את Proof? שיר פשוט מושלם!

לא יודע כמה מכם מכירים את השיר... הוא מגיע ב-B-Side של SOS, פשוט שיר מדהים מדהים מדהים... יחד עם things i dont understand שהוא מדהים שלעצמו אבל פחות טוב לטעמי. קיצר חבר'ה... להוריד ודחוף את Proof מי שלא מכיר... שיר מושלם... מרגש, ופה לדעתי כריס משחק עם הקול שלו הכי הרבה... מדהים מה שיוצא לו מהפה. חובה!

אני לא מכירה

ויחד עם זה באה השאלה:איפה אפשר לקנות ביסיידים או סינגלים? אני ממש לא מבינה בזה? זה בא בקופסא ודיסק ועטיפה?

omrimayo

New member
אממ...

לא קניתי את הביסיידים... לא מצאתי מאיפה אז פשוט הורדתי... יש לי כל חומר שלהם אי פעם (אבל את האלבומים יש לי מקורי, אני לא מעריץ בשקל!), פשוט תורידי... אני אומר לך... שיר שהוא פשוט שיא האומנות... לדעתי בקלות יכל להיכנס לאלבום... אולי הבלדה הכי מדהימה ששמעתי שלהם... איזה קול יש לו שם... לא יאמן!

aviGODFATHER

New member
מורידים מהאינטרנט...

לא כדאי לקנות סינגל בשביל 2 שירים חדשים, ובכלל אני מאוד בספק אם אפשר להשיג סינגלים בארץ... אני בכלל לא קונה דיסקים אמיתיים (גם אלבומים רגילים) כי אני יודע שהאומנים לא רואים שקל מזה... וגם חברות התקליטים שוחטים במחירים.

Roy1232

New member
הגיע הזמן!!! השיר הרביעי האהוב עלי

של קולד בכלל!
אוי פשוט שיר מדהים... אם תשים לב הוא גם מופיע בחתימה שלי
SOS סינגל שולט!

Roy1232

New member
בפעם האחרונה שאמרתי מאיפה

כמעט הביאו לי מכות וירטואליות, אימיול, תוכנת שיתוף הקבצים. אם יש לך אותה אז טוב, אם לא את צריכה לחפש טוב טוב ברשת כי סגרו את האתר שלהם... (זכויות יוצרים וכזה) (זה לא פייר!)

0mroosh

New member
זה מאוד פייר.

[תחליפו קבצים ביניכם בתוכנת מסרים..יותר פשוט?
]. ד"א, הביסיידים עולים 10-20 שקל באיטרנט, תריצו חיפוש באמאזון.

sf59

New member
האמת- אני נגד הורדות אלבומים

אני חושבת שאם אני אוהבת להקה אני צריכה לקנות את האלבום. אני קניתי את 3 האלבומים ואת הדיוידי LIVE 2003. אתה צודק שצריך לקנות כדי לפרגן לאומנים.

omrimayo

New member
מה אתה משחק אותה...

אתה לא מכיר בכלל את השיר. אתה מעריץ בלאי תאמין לי.

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif

מי אלה קולדפליי בכלל?
ערב נעים, בכל זאת.

Roy1232

New member
תגיד עומר(רוש)..

אתה יכול לשים את העיתון שלי ב"הודעות נבחרות"? כאילו אתה מנהל וכל זה..

0mroosh

New member
בהחלט.

הוא בטאגליינס. [וכל אחד אחר שתוציא].
יום מקסים!

Roy1232

New member
מה ששמת בינתיים זה הזוכים בתחרות

ולא העיתון עצמו... תודה בכל מקרה

למעלה