מכירים את...

NiKi†a

New member
אולי באמת כאילו כזה?

אז תפתח...מה אתה רוצה מאיתנו

ArSiT

New member
תפתח... תשלח הודעה בתפוז משוב

אני פותחת פורום Evanescence אנשים! על הלהקה שדומה ללינקין... ויכול להיות שנתאחד...

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif לא

איכס שמעתי ת'שיר הזה ברינג מי טו לייף והוא מסריח ואין לה קול כמו של צ'סטר!!!!! אני שלחתי משוב לפורום taproot ואף אחד לא ענה :(

kiticat

New member
אני חושבת

שמוקדם מידי בשביל לשפוט את הלהקה החדשה.. הם עדין בחיתוליה, תנו לה זמן. גם הסגנון של לינקין פארק התפתח וימשיך להתפתח. לגבי הקול שלה- ובכן, זה משהו טוב שהיא לא נשמעת כמו צ'סטר. יש לו קול ייחודי ואם היא הייתה דומה לו אז הם היו נשמעים סתם חייקנים. בכל אופן, אני אישית חושבת שהשילוב של 2 סולנים ב2 סגנונות שונים הוא חלק מהעניין של המוזיקה שלהם...

ArSiT

New member
כל אחד והטעם שלו!

אני חושבת שהשיר הזה מדהים! נכון שזה קצת קשה לשמוע את הקול שלה פתאום כי אתה כבר רגיל לצרחות של צ'סטר... אף פעם לא הבנתי איך הוא צורח ככה ולא ניהיה צרוד...

kiticat

New member
בדיוק בשעה האחורנה

שאלתי את אחותי.... את אותה שאלה. והיא אמרה שזה בגלל שהוא יודע איך לצרוח... טוב....

iRoNBaLLz

New member
מממממ

ברור שהוא ניהיה צרוד.... לא עושים הופעות יום אחרי יום.... אני חושב..... ואם כן אז הוא בטח מקבל איזה תרופה לזה או משהו.... בטוח שהמציאו גם משהו לזה.... ואם שכחתם.... הוא עשה פיתוח קול... לפחות מבחינה הגיונית הוא עשה.... אני גם לא קולט את זה..... בעיקר ב by myself הוא צועק ת'נשמה שלו מזה זה??? איך אפשר??

kiticat

New member
בתקופה של הופעות

בהחלט יכול להיות שהוא צורח על בסיס יומי.... יכול להיות באמת שהוא הרגיל את הקול שלו והוא יודע "איך" בלי לפגוע בעצמו יותר מידי...

coka

New member
למקרה שלא ידעתם..../images/Emo2.gif

צ'סטר בהחלט פגע בעצמו... אחת הסיבות שהם לא הוציאו דיסק במשך כל כך הרבה זמן היא בגלל שהוא קרע את מיתרי הקול! הוא יכל בקושי לדבר שלא לדבר על לצרוח.. הם כמעט התפרקו בגלל זה, אבל הוא התאושש, כמו שרואים (או שומעים=) ו... זהו פחות או יותר.. ואגב, יש תרופה לדברים כאלה, מהתרופות סבתא האלה.. דבש עם לימון או משו כזה...

i got u aj

New member
לא נכון...

ראיתי הופעה שלהם שלצ'סטר לא היה קול,הוא ניסה לצרוח והוא לא כל כך הצליח אז מייק עזר לו,מסכן... היו כמה קטעים שהוא ממשזייף!!!!!!!

למעלה