מכירים דגם של אמא ועגלה?

מכירים דגם של אמא ועגלה?

ראיתי כזה באינטרנט, אין לי מושג איפה... ואני אסביר: נולד לי אחיין ראשון ביום חמישי שעבר. (מחר יש לו יומולדת שבועיים!!) אני רוצה להכין לאחי וגיסתי את הדגם הזה. נדמה לי שראיתי, ביחד עם התמונה שיש הוראות לזה באחד הטנדייננים. מישהו יכול לעזור לי עם העניין... אני לא מצליח למצוא את התמונה, זה בסגול-קרם כזה... כשאני אמצא אעלה אותה. אשמח לקבל עזרה! תודה!!

giladznaor

New member
כן, יש

כן, יש דגם כזה, של ניל אליאס. אני לא בטוח איפה ההוראות (אין לי אותם), אבל נראה לי שיובל קיפל את זה והעלה תמונה לפני בערך שבועיים, כך ששווה לחפש קצת בארכיון הפורום. הדגם לדעתי ממלבן, ונראה לי שהוא מופיע בספר שמרכז את עבודותיו של ניל אליאס שניתן להזמין מהמרכז של ארגון האוריגמי הבריטי.

bshuval

New member
הדגם מופיע באתר של גלעד אהרוני

בגלרית "אנשים 4". זה לא מופיע בחוברות של ניל אליאס שניתן להזמין מהמרכז הבריטי לאוריגאמי, אלא בחוברת 108 של מגזין האוריגאמי הבריטי.

bshuval

New member
זאת קצת בעיה...

זה כמו לבקש להשיג את גליון "ידיעות אחרונות" מספר 223... בודאי שישנם אנשים אספנים בעלי אוסף של חוברות כאלה, אך מאד מאד קשה להשיג אותן. אני זמן רב מנסה להשיג חוברות של ארגון האוריגאמי הבריטי, עם הצלחה מועטה. לעומת זאת, בעולם האוריגאמי נוטים לפרסם בשנית דגמים טובים. לכן, אני לא אתפלא אם הדגם יופיע בעתיד בעיתון / הוצאה אחרת.

אם מישהו נתקל בהוראות לזה

אני אשמח אם הוא יזכר בי ויעזור לי להשיג אותן...

giladznaor

New member
פיתרון אפשרי

כפי שציינתי מקודם, אין לי את החוברת הזו, אבל במפגשים של מועדון החברים של המרכז הישראלי לאוריגמי ישנה ספריה נרחבת של ספרי וחוברות אוריגמי, כך שבמפגש כזה אני בטוח שתוכל למצוא את הההוראות.

זה מעניין אותי.

אתה יכול לספר לי עוד פרטים על המפגשים האלו? איפה ומתי הם מתקיימים ועוד פרטים מועילים... באמת התעניינתי. תודה!

bshuval

New member
מועדון חובבים

על מנת להצטרף למועדון החובבים, עליך להצטרף למרכז הישראלי לאוריגאמי (העלות היא כ-112 ש"ח אם אינני טועה, אך בהחלט יתכן כי אני טועה). כדי לעשות זאת, היכנס לאתר שלהם (קישור מצורף), תטלפן למרכז, ותבקש פרטים כיצד להצטרף. המפגשים מתקיימים אחת לחודשיים. המפגש הקרוב יתקיים לקראת סוף החודש. במפגשים תזכה לפגוש מקפלים מרחבי הארץ, ללמוד דגם או שניים, לראות יצירות אוריגאמי של המקפלים ולהתבונן בספרים חדשים שהמקפלים מביאים. בנוסף, תוכל לדבר עם המקפלים השונים, לשאול שאלות ועוד, ועוד. לי המפגשים פתחו עולם חדש - עד אז קיפלתי בדד, והיום יש לי חברים רבים בעולם האוריגאמי, שמבינים אותי, ולא חושבים שאני משועמם ולכן עושה אוריגאמי. אנשים שאיתם אני יכול לדבר על אוריגאמי. האווירה במפגשים תמיד נחמדה וחמימה. הערה: אני לא יודע מה גילך, אבל ישנם שני סוגי מפגשים: מפגש למבוגרים ומפגש לילדים. אני לא יודע מה בדיוק גיל הסף למפגשי המבוגרים. אבל אם אתה מבוגר (נניח מעל גיל 17), גם אם אינך מקפל מעולה, אתה מוזמן להצטרף למפגשים. המפגשים מתאימים למקפלים מכל הרמות. יש במפגשים גם מקפלים מומחים (חלקם חברים כאן בפורום), גם מקפלים שמתמחים בקיפולי חוליות, וגם מקפלים אשר אינם מנוסים, אך נהנים מאוריגאמי. למעשה - הדרישה העיקרית למפגשים היא לאהוב אוריגאמי!!!

למעלה