מכירים דיאטנית מהמרכז או מהשרון?

• פותח הנושא zoei1
  • פורסם בתאריך

zoei1

New member
מכירים דיאטנית מהמרכז או מהשרון?

שיודעת ומבינה בהרכבת תפריט לאנשים שעברו ניתוח?

בבית חולים מאיר:

יש 2 דיאטניות שמתמחות בנושא. אני מניחה שהן יקבלו גם מנותחים מבתי חולים אחרים. צריך כמובן טופס 17. אני חברה ב"כללית" וקיבלתי טופס 17 רק באישור רופא מחוזי - אחרי שהסברתי שאני צריכה דיאטנית שמתמחה בקיצורי קיבה. (אגב - קיבלתי אישור מראש עבור כל השנה - 13 פגישות.)

רוייקו

New member
ממליץ על הצוות במאיר בחום..

לידיעה: הצוות במאיר תמיד חשב קדימה.. תמיד היו בין הראשונים ליישם שיטות חדשות ומעבר לזה.. אחד מהפעילויות המקוריות של מאיר היה קבוצת תמיכה למנותחים שניכשלו בירידה במישקל מסיבות כאלו ואחרות. הקבוצה ניסתה שיטות טיפול אחרות, לא ניתוחיות, כגון טיפול תרופתי התנהגותי על בסיס תרופות מדכאות תאבון או נוגדות דיכאון וכדו´.. כך גם לגבי הנסיון בצד התזונתי של הצוות שם. הבנתי מענקון שהצוות במאיר היה אדיב במיוחד כשהוא היה לפני ניתוח: הוא ואחותו הגיעו לסיור מודרך במחלקה, קיבלו אינפורמציה נירחבת על הניתוח ועל השהות בבית החולים... איפה מקבלים שירות ויחס כזה ? אני לא שמעתי על עוד מחלקות שנותנות שירות כזה. פירסט קלאס. אז שלא אמליץ ??

רוייקו

New member
תיקון קטן. להודעתי האחרונה

התכוונתי לאמר שענקון היה מועמד לניתוח בזמנו ולא עבר אותו לבסוף..

רוייקו

New member
יא וואיילייי, איזה טמבל אני ../images/Emo132.gif

אחחח... מכה אני. מכה אנושה !! אבל זה לא משנה את התמונה כלפי מה שאמרתי על מאיר. אמנם נתתי את הדוגמא של ענקון מתוך מחשבה ששם נותחה אחותו. אז טעות.. אבל זה לא משנה את התמונה בכלל. אגב, פגשתי לפני חודש וחצי בלינאדו את דר´ בן חוזה. האמת היא שחשבתי לדבר איתו בטלפון, כשהצעתי לשלוח לו פלייר מידע על הפורום אבל הוא ישר הציע שניפגש. הוא היה אדיב מאוד וגם המזכירה שלו.. אני לא כל כך מכיר את המחלקה בלניאדו אבל יודע שיש שם עם מי לדבר. יש שם שני רופאים שמבצעים את הניתוח עם הלאפ בנד ועם השוודית, עם עדיפות ללאפ-בנד. עכשיו מסתדר לי גם בראש שענקון הציע שאבוא לבקר בפעם הבאה כשאני באיקאה.. רק אתמול נפל לי האסימון שהוא לא גר בכפר סבא. תוותרו לי הפעם ??? פלייזזזזזזזזזז ?!!!!!!!!!

טוב מוותרים../images/Emo9.gif

והכל נכון הטיפול היחס והאנושיות שזוכים להם בלאנידו ראוים לכל שבח. ונדמה לי גם שמדובר בד"ר בן דהן ששמו הפרטי הוא חוזה. מחלקה קטנה משפחתית מקצועית. ענקון

שושה11

New member
בי"ח מאיר

אני דווקא חטפתי עליהם קריזה רצינית בקשר לניתוח. יש שם מישהי בקביעת התורים מה-זה מגעילה! מדברת בהתנשאות נוראית. שבוע מיום השיחה איתה קיבלתי תאריך לביקור אצל הרופא, לחודש וחצי אחר כך. המצחיק הוא שבדיוק בתאריך ובשעה בהם הייתי אמורה להפגש עם הרופא שם הייתי על שולחן הניתוחים בוולפסון. בכלל, אני ממש לא סובלת את בית החולים הזה...... מכה! אני מציעה לך להמשיך אצל הדיאטניות במקום בו נותחת. יום נעים, שושה

למעלה