מכירים חבילות מסלול משתלמות? (בסביבות 20 ש"ח לחודש)

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! איך החברות האלה מבחינת שירות/קליטה?

אני מניחה שרוב השירות זה עצמאי באינטרנט (שזה טוב) והקליטה לפי הרשת שרוכבים עליה, השאלה אם יש תקלות/בעיות מוכרות במשהו מהנ"ל.

trilliane

Well-known member
מנהל
מתגעגע?
אמיתי?

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מצליחה להבין למה, אבל כל אחד והכיף שלו...

z1george

Member
מנהל
הערות

רמי לוי השירות ללקוח רע מאד (מידע מוגבל באינטרנט)
בwe4g אין נקודת שירות, יכול להיות משמעותי במקרה של אבדן. במקרה אבדן או משלמים על שליח או מחכים לדואר ישראל. האתר OK
019 יש כמה עשרות נקודות בארץ שבהם אפשר לקחת סים במקרה של אבדן, בלי לחכות לדואר או שליח. האתר OK
יש לנו במשפחה המורחבת את הקווים הרלוונטיים
19 ש"ח ל10 גיגה בWE4G
19.80 ש"ח ל12 גיגה ב019
מרוצים משניהם

trilliane

Well-known member
מנהל
מכירים חבילות מסלול משתלמות? (בסביבות 20 ש"ח לחודש)

אני לא צריכה שיחות לחו"ל או בחו"ל, אז גם זה לא שיקול. פשוט חבילה נורמלית של שיחות, הודעות וגלישה.

באתר "כמה זה" לא מצאתי בפחות מ-₪27; בהוט אמרו שיש להם חבילה של ₪20 אבל רק 7 ג'יגה גלישה (ב-30 הם נותנים 100, הירידה לא פרופורציונלית, מן הסתם במכוון). לפי החשבוניות בשנה האחרונה אני גולשת בד"כ 5–6 ג'יגה בחודש, אבל לפי הטלפון בחודש האחרון (עד היום) יצא לי 17, ואף שזה לא חודש רגיל מן הסתם, לא מתחשק לי להיות לחוצה. לו היו מציעים 10 ג'יגה הייתי שוקלת, 7 זה כבר גבולי מדי.

אשמח להכוונה / טיפים / הארות וכו'.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! ואיך הקליטה של We4G? הופתעתי לגלות שהם לא וירטואליים

או לפחות רק חלקית... מחיפוש בגוגל קראתי שבקיץ האחרון היה איזה יום שהרשת שלהם קרסה, אף על פי שהם משתמשים גם בסלקום/גולן ואצלן לא היו בעיות.

enigo

New member
רשת יכולה לקרוס מכל מיני סיבות, לא רק בשל קריסת הרשת הפיזית

z1george

Member
מנהל
ביום יום הקליטה בסדר

גם אצל גולן היו כמה ארועי קריסה
אפילו אצל סלקום ופלאפון היו ארועים משמעותיים
צריך להניח שזה עובד 363 יום בשנה, נניח. אצל כולם

enigo

New member
ל-we4g ו-019 יש חבילות של 10 ג'יגה ומעלה

בעשרים שקלים או פחות. לרמי לוי היתה חבילה בעשרים שקלים שכללה ארבעים ג'יגה, אבל לא ראיתי פרסומות לה כבר כמה זמן, אז צריך לבדוק אם היא עוד בתוקף.
שווה לקחת בחשבון גם כמה עולה סים ושליחות - יכול בקלות להפוך חבילה זולה יותר ליקרה יותר בחישוב שנתי.

em28

Well-known member
נצל"ש חבילת גלישה של 30-50GB

החבילה ללא הגבלה (80,000GB) ב-29 ש"ח של גולן מסתיימת ומתברר שביתי ניצלה בתכלס 20-30GB.
גולן מוכנים להמשיך לספק חבילה מוגזמת (150GB) ב-29 אבל מתעקשים על דמי מעבר ודמי סים - זה כסף קטן (50 ש|"ח) אבל מעצבן.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

enigo

New member
רמי לוי מציעים 200 ג'יגה ב-30

אם אני זוכר נכון. ואמרו שיש להם גם 20 ב-20.
&nbsp
אבל הסים שלהם די יקר ממה שאני זוכר.
ל-we4g יש חבילה של 110G ב-28,והסים עולה 5 שקלים.

למעלה