מכירים מוזיקה עם תכנים אופימיים?<

מכירים מוזיקה עם תכנים אופימיים?<

אולי אתם תוכלו לומר לי איזה מוזיקאים או דיסקים אתם מכירים (בעברית) של מוזיקה מודרנית (כלומר לא משהו של פעם) שיש בה תכנים אופטימיים??? שיכול להיות בה גם עצבות אך רוב השירים עם "סוף טוב" בתוכן? המלצות התקבלו בברכה

אני בסדר-גם אתם!

נכתב לפורום הפרעות חרדה -תפוז אני בסדר תודה! אני רוצה לקחת כבר את הדברים הטובים שיש בחיים האלו, הם יכולים להיות יפים אתם יודעים, צריך לנסות לעלות למעלה לאט לאט, בזהירות , מותר גם ליפול בסולם הזה 2 מדרגות למטה, וזה בסדר כל בן אדם בריא ככל שיהיה נופל לפעמים בסולם היציבות 2 שלבים למטה, אך השתדלו לא ליפול לתהום , כי הדרך ממנו קשה וגם אימרו לעצמכם ששום דבר לא שווה שתכאבו בשבילו כל כך בצורה כל כך קשה , זה נכון יש פצעים כואבים ופתוחים, אך כל יום נוכל למצוא דברים בריאים וטובים שלא הכרנו בעבר,,,, אני כרגע בתקופה של לבד,,, ואולי זה עושה לי טוב לחשוב קצת מה אני רוצה מעצמי,,,,, לפעמים הלבד עושה לי טוב , ואולי אני טיפוס של שהייה לבד בריאה לו מהתרצצויות עם כל מיני אנשים שאני רק מדמיין שטוב לי איתם להיות וללכת לשם ולפה וזה בעצם מתסכל ומשעמם אותי אז נכון אני לבד,,,,כרגע,,, אפילו 3 שבועות של לבד מצפים לי בבית , אבא שלי איננו,,,,וקצת קשה לנהל בית לבד אבל עם קצת כוח ויוזמה מסתדרים אבל יש כוח ורצון וזה חזק מהכל, איין טעם להיבהל , איין טעם להיחפז לכאוב שוב, ושוב, ושוב, צריך לזרום עם זה , עם מה שיש , חיים פעם אחת די להכאיב לעצמנו/לי,,,,,,, נחמד לי לבד גם כן אני צריך לאהוב את עצמי כמו שאני , עם כל מה שיש לי הדברים הטובים והדברים הפחות טובים אני א ו ה ב את עצמי אני מיוחד אני יחיד ויחידי בעולם אני מרגיש טוב למרות הבדידות שלפעמים מייסרת , אבל זהו נמאס לי לסבול , איין לי עוד כוח לזה מה שיהיה יהיה, בעיקר הבריאות הגופנית , אם היא ישנה גם הנפשית תבוא נכון שלפעמים נגמרים לי החלומות והשאיפות ובלילות הירח הוא החבר היחיד שלי, אך אני מקווה כי יום המחר יביא לי טובות ואסיים בשיר שממחיש קצת את ההרגשה הזו בברכת בריאות טובה לכולם טוב לבד-אפרת גוש שזה גם הרינגטון שלי בפלאפון טוב לבד כבר שבוע אף אחד לא מתקשר אלי אולי סוף סוף אולי יהיה לי זמן לחזור לאט על דברים שקצת הזנחתי קצת בית ריק וכל דבר שמתחשק לי לעשות אפשר עכשיו הכל מותר ולחשוב שרק לפני שעה עוד היה כל כך נורא פתאום זה בא רגע עם עצמי להבין אולי טוב לי בחיי לאהוב אותי לקבל אלי את כל אמונותי טוב לבד כבר שמונה ימים כמעט איש לא נוגע בי גיליתי שנחמד רק לשלוח יד ובלי לחשוב להרגיש ולאהוב זה טוב זה טוב רגע עם עצמי להבין אולי טוב לי בחיי לאהוב אותי לקבל אלי את כל אמונותי ודי לבדי לבדי וזה טוב רגע עם עצמי...

למעלה