מכירים מטליות לניקוי הבית שמכילות חומר חיטוי? כל מה שאני מוצאת הוא ללא אלכוהול וכיוב'...
ט טוטס New member 15/1/12 #1 מכירים מטליות לניקוי הבית שמכילות חומר חיטוי? כל מה שאני מוצאת הוא ללא אלכוהול וכיוב'...
P psa New member 16/1/12 #2 היי טוטס , גם אני חפשתי כזה. לאחר המבחר שיש באירופה ואהבתי. אם תמצאי ...אשמח שתספרי לי לנו. ובאותה הזדמנות , אין כמו הIROBOT
היי טוטס , גם אני חפשתי כזה. לאחר המבחר שיש באירופה ואהבתי. אם תמצאי ...אשמח שתספרי לי לנו. ובאותה הזדמנות , אין כמו הIROBOT
3 3תיתי New member 16/1/12 #4 אני מכירה "מדי-ווייפס" שמשתמשים בהן לחיטוי משטחים במרפאות. אני לא חושבת שצריך דבר כזה בבית.
3 3תיתי New member 16/1/12 #6 תנסי בדנטל דפו דהיינו מחסנים לציוד דנטאלי, בקרבת מקום מגורייך. לא כדאי להשתמש במגבונים בידיים חשופות, ואני לא חושבת שצריך לחטא משטחים, מה משפריץ לכם דם נגוע על פני הבית?
תנסי בדנטל דפו דהיינו מחסנים לציוד דנטאלי, בקרבת מקום מגורייך. לא כדאי להשתמש במגבונים בידיים חשופות, ואני לא חושבת שצריך לחטא משטחים, מה משפריץ לכם דם נגוע על פני הבית?
ט טוטס New member 16/1/12 #7 לא עד כדי כך מחטא אני עובדת הרבה בבית ונכנסים ויוצאים הרבה אנשים וילדים - רוצה מדי פעם להרגיש שניקיתי את שלל הבקטריות.....
לא עד כדי כך מחטא אני עובדת הרבה בבית ונכנסים ויוצאים הרבה אנשים וילדים - רוצה מדי פעם להרגיש שניקיתי את שלל הבקטריות.....