מכירים מישהו ממח' חינוך בעירייה?

dafgol

New member
מכירים מישהו ממח' חינוך בעירייה?

אני צריכה לרשום את בר לגן טרטם טרום חובה , ורוצה להתייעץ עם מישהו שמבין קצת בגנים פה בנחל צבי? מכירים מישהו מאגף החינוך בעירייה אולי?

S r 35

New member
שלום יקירתי ../images/Emo24.gif

לצערי, לא יכולה לעזור לך. אבל אני מייעצת לך ללכת להתרשם ביום הפתוח שיש בגנים העירוניים. האמת היא שאני הייתי חוצפנית והלכתי לראות גנים גם מעבר ליום הפתוח -ממש בשעות הפעילות של הגן. הגננות לא אוהבות את זה אבל זה נותן רושם טוב יותר על הגן. תשאלי גם שכנות, אמהות מהרחוב שלך. שיטה נוספת שאני לא השתמשתי בה אבל יש לי חברות שעשו את זה, היא פשוט ללכת לגן בסוף היום כשהילדים הולכים הביתה "לתפוס" בהזדמנות זו הורים ולדבר איתם. תאמיני לי אני יודעת כמה זה קשה, אנחנו בהתלבטויות עכשיו לקראת גן חובה. בכל אופן ב ה צ ל ח ה לילד הגדול ברי

dafgol

New member
הו שלומלומות לך ../images/Emo23.gif

בעיקרון אני כבר נעולה על גן ומקווה השבוע ללכת לבדוק אותו שוב. רציתי לשאול לגביי הנהלים והבירוקרטיה אבל הסתדרתי כבר....
דר"א יום שישי בר הסתפר שוב.....כמו גדול

S r 35

New member
וואו, איזה חתיך !

אם הייתה לי בת הייתי משדכת
מקווה ששלומך טוב, ומתנצלת שלא יוצא לי להתקשר. אולי - אם מזג האוויר יאפשר וכולם יהיו בריאים - נגיע למגדל העמק בסופ"ש הקרוב. ואולי באמת ניפגש לקפה/שוקו סוף סוף (בלי הילדים, הוצאת לי את החשק להביא את רון לאחר שהבנתי מה מצפה לי בקניון החדש). בקיצור, נדבר. לילה טוב

dafgol

New member
אחותי ../images/Emo24.gif

מחר אנחנו לא פה במגדל , אבל בשבת כנראה פה , אז נדבר כבר בערב ונתאם

rby74

New member
דפנה גם אני בדקתי את כל

הגנים בשכונה... אני דווקא לא כל כך נעולה על גן מסויים... (אולי כן??) אבל אחד ממש קטסטרופה .. לא אהבתי... ולא את זה שאת חושבת...(שאמתרת לי.. הוא דווקא בסדר)... מעניין על מה את חושבת... בקרת בכל הגנים???

dafgol

New member
אני אדבר איתך מחר ../images/Emo56.gif

או שניפגש בגן בצהריים

למעלה