מכירים מישהו שהתגייס לפני הטירונות?

lavifighter

New member
מכירים מישהו שהתגייס לפני הטירונות?

שמעתי שהיו מקרים כאלה ואני לא רוצה לחכות עד 18 בינואר. עברתי סיווג ואין שום בעיה שאתקבל למודיעין חוץ ממגבלת התאריכים של ההתנדבות.

sm252

New member
יש דבר כזה

זה נקרא גיוס פרטני, אתה מתגייס די לבד עובר יום חיול ואז עובר ליחידה.בזמן המתאים משלים טירונות. עושים את זה למי שהיחידה לחוצה עליו אז צריך לדבר איתם אם הם מוכנים בכלל ללחוץ על תא מתנדבים שיעשו את זה.לא עושים את זה הרבה.

orig333

New member
אותו סיפור

גם אני בדיוק באותו סיפור עברתי את כל השלבים במודיעין גם תחקיר אבל עכשיו אני גם מחכה שהרופא של תא המתדנבים יאשר לי את הגיוס רציתי לדעת מה קורה אם הרופא לא מאשר את הגיוס האם יש אפשרות לערער?

hillator

New member
תשובות לכולם

1. גיוס פרטני בד"כ אם מתגייסים לקורס מיוחד שלא סמוך לטירונות מתנדבים. כלומר אם מישהו צריך לצאת לקורס נגיד משקית ת"ש וזה בעייתי מבחינת הטירונות מתנדבים אז הוא יגיויס בנפרד. חוץ מזה יש מספר מצוצם של מתנדבים שמאושרים לבצע טירונות רגילה, אז הם מתגייסים לטירונות במועד אחר. 2. ניתן לערער על החלטה לאי אישור התנדבות, בד"כ על בעיות רפואיות רק במקרים ממש חמורים נוטים לא לאשר התנדבות, כלומר אם המצב ממש יציב והבן אדם כל שני וחמישי בבית חולים, וגם אז זה לא גורף זה זמנית, כאילו תמיד הוא יוכל לבקש טוב עם מצבו יוטב בברכה

למעלה