מכירים מלון טוב במוסקבה?

גלי 10

New member
מכירים מלון טוב במוסקבה?

שלום לכולם,
אני ממש לפני נסיעה שנייה (משפט! סופסוף...) ומתחילה כבר לתכנן את הנסיעה השלישית, שתהיה, אני מקווה, באמצע אוגוסט. כיוון שבית הילדים נמצא בעיירה שכוחת אל ומוזנחת בפרברי מוסקבה, החלטתי שבנסיעה השלישית שכדאי לקחת מלון במוסקבה עצמה כדי שאוכל לצאת לטייל עם הקטנצ'יק בשעות היום.
האם אתם יכולים להמליץ לי על מלון טוב במקום טוב במוסקבה?
"מקום טוב" מבחינתי לא חייב להיות על האוזן של פוטין בקרמלין (להפך, ההמון שם עלול להפחיד או להלחיץ אותו), אני מחפשת בסביבות פארקים וכדומה.
אני כמובן מחפשת גם באינטרנט, אבל עצות מבעלי ניסיון תמיד עוזרות

תודה רבה

איזה זמן מתוק להגיע אליו!

בהצלחה גלי.
תמצאי מלונות דרך אחרים כי לא הייתי שם,
הכי חשוב שהגעת כבר עד הנה והחיבוק- כבר באופק!
נסיעה טובה-נסיעות טובות.

קשה7

New member
חפשי באתר booking com

תמיד יוצא טוב איתם בכל העולם ואפשר גם במחיר טוב.בהצלחה

אולה *

New member
בתי מלון במוסקבה לא זולים בכלל

חיפשתי לך באיזור פארק גורקי - מלון Warsaw מומלץ - ציון 8 ב-booking.
השאלה המתבקשת - כמה זמן תהיו שם, האם ההשקעה הזאת כדאית? אנחנו היינו במוסקבה רק יממה וחצי.

לצערי, מלון "רוסיה" המדהים בו היינו, שהיה

"על האוזן של פוטין בקרמלין" כבר איננו. (החלונות צפו על הככר האדומה...)המידע שלי הןא כבר בן 8 שנים. חפשי באינטרנט. המלונות היו זולים יותר מהמקובל במערב. אם אין מדובר בשהות ממושכת, ממליצה לקחת מלון נוח וטוב גם אם יקר יותר. צריך להיות לכם נעים ומרווח כמה שניתן ובעיקר: המון בהצלחה!

הבנתי ממאמצים שגם ברוסיה יש

בתי דירות.בקישינייב-מולדובה העלות של דירה קטנה בהרבה משל חדר במלון.
אני העדפתי לקנות בשוק פירות וירקות מעולים ולהכין מהם אוכל בדירה על פני מסעדות עם אוכל שאני לא מכירה ובחלקו-גם לא רוצה.[בשר חזיר וכו]
לא הייתי עם הבן שלי בדירה ,אבל לו הייתי צריכה-היה מוצא שם מרחב.
את הקשר עם בית הדירות יצרה עבורי העמותה.

גלי 10

New member
תודה רבה לכולם על העצות והעידוד

אני מעדיפה מלון על דירה, מסיבות שונות, ומחפשת חדר מרווח במיוחד. כמובן שזה מייקר מאד את העלות. אני גם משערת שאהיה שם לפחות שבוע, כך שבהחלט מדובר בהוצאה משמעותית.
העניין הוא שצריך לסגור די מהר, הכל מוזמן שם במהירות שיא.
אני ממשיכה לחפש...
תודה

ori2r

New member
אימוץ ממוסקבה

היי גלי, אני ובעלי מחכים כבר למעלה משנה וחצי לאימוץ ממוסקבה. אנו מאמצים דרך עמותת עתיד הילדים. אשמח לדעת כמה זמן חיכית לאימוץ? מאיפה במוסקבה את מאמצת, דרך איזו עמותה? והאם יש לך מושג למה זה לוקח כל כך הרבה זמן? אנחנו כבר על סף ייאוש. אשמח לתשובתך, לירית

למעלה