מכירים משהו פתוח?

Grandmaster O

New member
מכירים משהו פתוח?

תגידו, אתם מכירים איזה בית קפה שפתוח בXmas ובNew Year באיזור SF או בכלל בbay area? אפילו הstarbucks בסביבה שלי סגורים ואני מכור כבד :) אני זוכר שיש פה כמה מהסביבה, אבל לא זוכר את הניקים...

שאלה טובה...

לא בדקתי את הנושא, אבל בגלל שלכולם "אין מה לעשות" אז כמעט כולם מנסים להיפגש ולמצוא דברים לעשות, אני הוזמנתי להצטרף לחבר'ה לאיזה סרט (בקולנוע), והיות והם אמריקאים- אני אסמוך עליהם שהקולנוע פתוח.... אגב, יש היום בערב גם לא מעט מסיבות, מומלץ לבדוק את העניין.

הקולנוע ב ואן-נס אכן פתוח וכולי

תקווה שג'יימס בונד יהיה מוצלח. אני כמעט בטוח במאה אחוז שהחומוס ב mission & 26 גם פתוח. ה JCC (קליפורניה ופרסידיו) עושה הקרנה של 2 סרטים ישראלים שמתחילים בארבע וחצי ואמורה להיות גם ארוחת ערב אחר כך. אני חושב שהכניסה חינם, או אולי זה רק למנויים או אולי לא בכלל. תרים אליהם טלפון. אלוף איפה יש מסיבות ? כל השבוע הייתי במסיבות יהודים. נמאס מהמינגלינג.

zelig0n

New member
נו, כמה מיואש יצאת מהסרט?

סרט שאני ממליץ עליו יהיה "Blood Diamond", למרות שאני לא כ"כ מחבב את "הגיבור", הסרט מצויין ויש גם בונוס קטן. (גודל הבונוס משתנה מצופה לצופה)

אני דווקא אהבתי את ג'יימס בלונד

אלו סרטים שצריך ללכת לראות עם ציפיות ספציפיות, והוא דווקא ענה עליהן יפה

zelig0n

New member
אני דווקא חובב בונד, יש לי את כולם.

אבל האחרון היה כבד מידי לטעמי ... (ממש בלי אקשן)

אני נהניתי- גם היה EYE CANDY

הוא די מסוקס , הבחור.. קצת גנגסטר שיק אבל לא נורא למרות שאם ניתנת בחירה אני אבחר בסרט עם JASON STATHAM על פני כל אחד מהבונדים. גם אקשן, גם מבטא וגם פרחחיות...תענוג!

zelig0n

New member
גנגסטר זה טוב, לא?

בכ"א, לא בחנתי אותו יותר מידי ובתגובה למעלה ביקרתי את הסרט ככלל. אם כבר מדברים על שחקנים אז בשבילי בונד=שון, אף אחד לא עושה\עשה\יעשה (כן, אני חוזה עתידות
) את התפקיד יותר טוב. ההוא שדיברת עליו ... שיחק בשגריר?

railan

New member
אוקיי... אז איפה המסיבות???

סיכמנו שלא הכל פתוח סיכמנו ש- 007 הוא רק ליחידי סגולה שאין להם ציפייה לראות סרט בונד אמיתי אבל איפה באמת יש מסיבות טובות ששוה שהגיע אליהן?

למעלה