אורז פודינג אמריקאי
אורז פודינג אמריקאי מאת שף דיוויד לוי, מסעדת אוונגרד ל- 8 מנות/סועדים חומרים: 1 כוס אורז עגול 6 כוסות מים 3 כוסות חלב 2 סוכר וניל 4 כפות גדושות סוכר 1 כף קינמון לקישוט אופן ההכנה: שוטפים את האורז בצורה יסודית, מחממים סיר ומוסיפים את האורז והמים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום המים. כאשר האורז התבשל והמים התאדו, מוסיפים את הסוכר והחלב, וממשיכים לבשל על אש נמוכה, עד שהחלב נספג באורז. מוסיפים את הסוכר וניל, ומורידים מהאש. מחלקים לצלוחיות אישיות ומאחסנים במקרר. מקשטים בקינמון. מגישים וזוללים. ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"