מכירים ספינינג באילת??

INeedVacation

New member
מכירים ספינינג באילת??

יורד ביום חמישי. יש ספינינג שווה באילת? מה אתם אומרים? יש מצב לעשות שם אימון אורח? למי שיש טלפון של מקום עם קבוצה איכותית, אשמח לקבל. תמילה, אם יש מישהו שיכול, זו את !! אני מכיר אותך, חרשת כבר את כל הארץ !!! ביי בנתיים.

Tami661

New member
בטח שיש... קלאב הוטל! תגיד לחנן...

"תמי"
הוא כבר רגיל... האופניים שם זה הרולס-רוייסים שלנו (אלא שהם לא מי יודע מה אלופים בלתחזק אותם) ועוד כמה שרידי לימון. האולם מרווח ונעים אלא שכפי שאני מוצאת לציין בכל פעם: סובל מאפקט החממה! חנן הוא המדריך והוא מקצוען ורציני ביותר, לא מדבר כמעט בכלל במהלך השיעור, המוסיקה שלו טראנסית רובה ככולה אבל מאחר והוא עובד עם די.ג'יי צמוד הוא יוצר גם טראנסים מיוחדים ומקוריים (והוא אוהב ששמים לב לנקודה הזו
). המחיר שם למי שאינו אורח המלון היה עד לא מזמן 35 ש"ח, ייתכן שהם העלו את זה קצת אבל זה כולל פעילות לכל היום בספא שזה ג'אקוזי, סאונות, חד"כ אבל על המאסג'יסטיות... התשלום בנפרד (גם על המאסג'ים
). הטלפון של קלאב הוטל: 08-6361666 (שמת לב למוטיב ה-6 במספר שלהם?
) ותיהנה לך שם אתה הולך לפגוש בספינינג גם בובה בשם רותם (מדריכת ספינינג צעירונת שתהיה שם השבוע וכבר דיווחה לי שהיא מתכוונת להגיע לשם) אם אתה חוזר לפני יום חמישי... אז אולי תפגוש שם גם את "הערבי" (חליל/ רן) תמסור ד"ש לכולם

למעלה