מכירים פורומים לאנשים

johny99

New member
מכירים פורומים לאנשים

מוגבלים כמוני, שאף פעם לא מבינים את הסוף של הסרט ???

johny99

New member
לשמל "below"

לא זוכר איך קוראים לזה בעברית, משהו עם מעמקים ..... ראיתי את זה ... עוד בלי תרגום ... תראה לי שלא הבנתי בכלל את הפואנטה של הסרט. ... אני גרוע, מה לעשות ...

c 0 w

New member
כמוני....... עזרה בבקשע ../images/Emo3.gif

אתמול היה סרט בהוט פריים (15) זכרונות מרצח. (היה גם צעקה2 בהוט אקשן 14) סרט יפני כזה אז לא הבנתי את הסוףףףףףףףףףףף הוא היה ממש לא מובן..... מי הרוצח?? יווווו והפרסומת של פרדי נגד ג'ייסון כ"כ יפהההההההה
וגם של אימה מהמזרחחחח

Samara rulls

New member
אה, בקשר לפרסומת של אימה מהמזרח

זאת רק אני או שישדרו את הצלצול היפני? כי נראה לי שראיתי משהו יפני דומה לצלצול בפרסומת...

אילו הוכחות???

אני במקרה חושבת שהמקור היפני עולה בהרבה על החידוש המעובד יתר על המידה של האמריקאים... ככה זה...

את ראית אותם בכלל???

אני ראיתי את רינגו הרבה לפני הצלצול... למען האמת התאכזבתי קשות מהצלצול... קודם כל ברינגו אשכרה פחדתי ברגעים מסויימים, אבל בצלצול מרוב עיבוד לא רואים את האור... זה נראה מלוקק... לגבי הטינה, ראיתי את האמריקאי ולא באתי בציפיות גבוהות ליפני... אבל שוב הם משחקים אותה בענק. היפנים פשוט טובים בעשיית סרטי אימה!!! והאמריקאים הופכים סרט פשוט למשהו הוליוודי ונוצץ ואז זה פשוט מאבד מערכו...

ברור שראיתי!!!!!!

ופי דעתי הם לא יודעים לעשות סרטי אימה! אולי גם תרצח אותי בגלל זה??!! האמריקאים עושים סרטי אימה הברבה יותר טובים ואיכותיים לדעתי...

קודם כל אני בת...

אז אם כבר תרצחי :) שנית לא כפיתי עלייך את הדיעות שלי... פשוט אני חושבת שהאמריקאים מעבדים את הסרטים שלהם יותר מידי, סתם דופקים אפקטים נוצצים ופעלולנים בכל סצינה, אצל היפנים הכל יותר אורגינל... זו דעתי...

skitel

New member
לפי דעתי.

ליפנים יש רעיונות מעולים לסרטי אימה, ומקוריים. אבל העיבוד שלהם לא ממש טוב, והסרטים נראים כמו סרטים בלי תקציב מי יודע מה.

אבל זה כל הקטע...

זה נראה דל תקציב וזה נראה אמין... ברגע שאתה רואה את כל האפקטים ההוליוודיים אין במה להאמין... זה הכל עבודת מחשב!!!

skitel

New member
תוגבה... רינגו והצלצול...

הצלצול מעובד בצורה טובה יותר, לדעתי הוא ממש לא נראה מלוקק. אבל עדיין רינגו הפחיד אותי יותר בגלל סדאקו אמאלה איזה מפחידה היא!!

yamity1

New member
מסכים עם disturbed

בהוליווד חושבים שברגע שהאפקטים טובים הסרט טוב

montu

New member
אוי הטינה

גם היפני וגם האמריקאי גרוע!!!!!!! והיפני גרוע הרבה יותר..... גם המשחק שלהם כל כך מגעיל!

hanaorb9999

New member
האמריקאי מעולה!!!!!!!!

ראיתי אותו והוא קצת כבד זה נכון........ אבל הוא באמת הפחיד אותי ואני אחד שראיתי הרבה סרטים מהז'אנר ובד"כ אני יותר צוחק מהסרט.

למעלה