מכירים צגי מחירים עם תמחור אוטומטי?

yaarafeldman23

New member
היי השבוע הייתי בסופר במושב קדרון וליד כל מוצר היה מסך דיגיטלי עם מחיר במקום מדבקת מחיר רגילה, הלכתי למחלקת גבינות וראיתי פתאום שיש גבינות לבנות שנמכרות ב-1.5 ש"ח, הייתי סקרנית ושאלתי את המוכר איך המחיר כזה זול? והוא אמר שהגבינה כנראה עם תוקף עד מחר וזה טכנולוגיה חדשה שהולכת להכנס בסופרים בקרוב, ברגע שיש מוצרים שהתוקף שלהם עומד לפוג המחיר שלהם יורד אוטומטי במסך ואז הם גם לא נזרקים, נותן אולי קצת תקווה ליוקר המחיה שמתנהל בימים אלה, זה האתר של החברה של המסכים למי שרוצה לקרוא על זה עוד: tlv-robotics.co.il

SicTransit

Active member
היי השבוע הייתי בסופר במושב קדרון וליד כל מוצר היה מסך דיגיטלי עם מחיר במקום מדבקת מחיר רגילה, הלכתי למחלקת גבינות וראיתי פתאום שיש גבינות לבנות שנמכרות ב-1.5 ש"ח, הייתי סקרנית ושאלתי את המוכר איך המחיר כזה זול? והוא אמר שהגבינה כנראה עם תוקף עד מחר וזה טכנולוגיה חדשה שהולכת להכנס בסופרים בקרוב, ברגע שיש מוצרים שהתוקף שלהם עומד לפוג המחיר שלהם יורד אוטומטי במסך ואז הם גם לא נזרקים, נותן אולי קצת תקווה ליוקר המחיה שמתנהל בימים אלה, זה האתר של החברה של המסכים למי שרוצה לקרוא על זה עוד: tlv-robotics.co.il
זה עוד כלום: מוצרים שתוקפם פג מקבלים מחיר שלילי, כלומר אם קנית אותם את מקבלת בקופה כסף! ;)

ויוי 25

Well-known member
מוצרי- חלב לא מומלץ לקנות יום לפני שפג התוקף,ובעיקר בעונת הקייץ הלוהט.
חלב וגבינות רכות וגם הקוטג' נעשים חמוצים והמירקם הופך לסמיך מהיום הרביעי שהם על המדף.
רוב הגבינות הרכות הופכות להיות בטעם חמצמץ במידה ולא מסיימים לאכול אותם תוך 3 ימים מקסימים-
- בטרם פג התוקף.
אולי זה יתאים למי שקונה גבינה למילוי בבורקס או לפשטידות-גבינה/לביבות.

למעלה