מכירים שם באנגלית לעקרבוט/עכבוש ?
W weinman New member 16/2/07 #2 sunspider או wind-scorpion שאלה זו מתאימה לפורום שמירת טבע באשר עכשובים אינם זוחלים עקרבוט הוא כינוי ענתיקה. עכשוב הוא השם בעברית תקנית.
sunspider או wind-scorpion שאלה זו מתאימה לפורום שמירת טבע באשר עכשובים אינם זוחלים עקרבוט הוא כינוי ענתיקה. עכשוב הוא השם בעברית תקנית.
I Itamar Levy12 New member 17/2/07 #3 אם בעיברית עיסקין. אהלן אמיר, לפי האוניברסיטה לעיברית יש לומר עיברית תקינה, ולא תיקנית.
W weinman New member 17/2/07 #4 ../images/Emo13.gif שממית לא כ"כ תקינה שממית בתים, חורשת הסרנג'טים נתניה. נמצאה מתחת לאבן אבל שיפרה מקום.
../images/Emo13.gif שממית לא כ"כ תקינה שממית בתים, חורשת הסרנג'טים נתניה. נמצאה מתחת לאבן אבל שיפרה מקום.
ש שלמי אהרן New member 17/2/07 #5 גם לי מותר? אם כבר בעברית "עסקינן", אז עד כמה שידיעתי משגת אין בארץ אוניברסיטה לעיברית. יש את האוניברסיטה העיברית בי-ם ויש האקדמיה ללשון העברית שמן הסתם אליה התכוונת. שבוע טוב
גם לי מותר? אם כבר בעברית "עסקינן", אז עד כמה שידיעתי משגת אין בארץ אוניברסיטה לעיברית. יש את האוניברסיטה העיברית בי-ם ויש האקדמיה ללשון העברית שמן הסתם אליה התכוונת. שבוע טוב
I Itamar Levy12 New member 21/2/07 #8 שלומות דרימינג!!!!! חזרת אלינו מגלות ארוכה, מקווה שהכל טוב אצלך. איתמר.
D dreaming h New member 21/2/07 #9 שלומלום איתמר... ../images/Emo140.gif אכן, גלות ארוכה... מה איתך? מתכנן להגיע לכנס בפורים?
I Itamar Levy12 New member 21/2/07 #10 אני תמיד בסביבה... בקשר למפגש, אני יהיה במסיבות בכל ערבי פורים, ובבוקר אסבול מחמרמורת קשה. אם יהיה מפגש פורום בזמן אחר אני ישמח להגיע.
אני תמיד בסביבה... בקשר למפגש, אני יהיה במסיבות בכל ערבי פורים, ובבוקר אסבול מחמרמורת קשה. אם יהיה מפגש פורום בזמן אחר אני ישמח להגיע.