מכירים MPIO ONE FG200?

nitzanc

New member
מכירים MPIO ONE FG200?

זה נגן פלאש חדש הנמכר בבאג מחשבים, עם 512K או 1G זיכרון, עם מסך OLED צבעוני! ואפשרות לראות סרטים ותמונות (JPEG)! נראה מאוד מבטיח (מלבד זה שהמסך קטנטן - 1 אינטש), רק שלא מצאתי עליו כמעט מידע או ביקורות (REVIEWS) באינטרנט. אפילו באתר www.mpio.com הוא כלל לא מוזכר! מצאתי רק אתרים ביפנית (הרבה) וצרפתית... מוזר ביותר. מישו יכול להאיר קצת את הנושא?

bitonano

New member
קצת על MPIO

חברה די טובה, אבל איכות לא משהו. לאחותי יש את ה-MPIO HD200 שהוא נגן המיני שלהם. התכונות שלו מעולות, אבל הוא לא נוח כל כך והאיכות אינה מתקרבת לאייריבר שלי...

weird dust

New member
הוא יקר יחסית

באג מאוד מקדמים אותו והוא לא ניראה ג'נרי, השאלה באמת כמה הוא רציני.

orimaor

New member
אני חושב אתה לא צודק

אני לא יודע איזה נגן בדיוק יש לאחותך אבל אני יכול להגיד לך שהשתמשתי בסדרת הפלאש החדשה הזאת והנגנים האלה פשוט מדהימים יש להם איכות כמו של הסדרת 900 זו הייתה נקודת ההשוואה שלי. יש להם איכות יותר טובה מהסאן דיסק. ובאופן אישי אני חושב שיש בעיה בפורום אנשים פה חושבים שיש רק IRIVRR ורק זה איכותי. ואני לא אומר IRIVRR חברה מהטובות בשוק אבל יש חברות באותה רמה היום IRIVRR לא מובילה בשום דבר היא באותו קו עם שורה ארוכה של חברות. ואני ייתן לכם דוגמא הסדרה הפופלרית סדרה 700 היא סדרה מצויינת (השתמשתי בה ) אבל הפורג' של ריו(שגם בו שיחקתי) הוא פשוט יותר טוב בכול מובן שיש. בתפריטים באיכות אפילו במסך ודרך הניווט. ושלא תבינו לא נכון אני מאוד אוהב את IRIVER.

bitonano

New member
מה זה אתה לא צודק?

אתה שמעת אותם דגמים? בדגמים האלו יש הבדל (HD200 מול ה-H10), כן יש הבדל!

orimaor

New member
אני השוואתי את הנגני פלאש החדשים

אתה אמרת שהנגני פלאש של MPIO הם ברמה של הסאן דיסק ואני אומר לך שהם לא הם ברמה של IRIVER. לגבי נגני המיקרו אני לא יודע לא השתמשתי באף אחד מהנגנים שהזכרת. דרך אגב מי שמוכרח לקנות בבאג עדיף כבר לקנות את הMPIO ב700-800 מאשר את הIFP 795 ב900.

stardust19

New member
מכשיר די טוב ולא נופל בהרבה מסדרת

IFP 700 אבל בקשר לוידאו, אני ממש לא ממליץ לקנות נגן רק בגלל הוידאו- אתה לא תראה כלום במסך של 1 אינטש וזה בערך כל הגדולה של הנגן הזה, איכות המוסיקה לא רעה בכלל אבל יש מקום לשיפור

nitzanc

New member
בגלל התמונות, לא הוידאו

תודה על המידע. מתאים לי נגן קטן, שגם אפשר לראות בו תמונות. הוידאו באמת לא רציני במסך כל כך קטן.

יאיר B

New member
גם על התמונות אל תבנה

זה פיצ'ר מגניב בהחלט (להשויץ עם תמונות לכל החברים בכל מקום...), אבל לא רואים הרבה. כל הפרטים הקטנים הולכים לאיבוד והתמונה נראית די נורא. אני יודע כי יש לי פאלם (יש לו מסך 3 אינטש). עליו יש תוכנה לצפיה בתמונות ועדיין לא רואים משהו. לדעתי נגן צריך להשמיע מוזיקה - כדבר ראשון. כל שאר הפיצ'רים זה נורא נחמד, אבל זו לא צריכה להיות הסיבה הראשית לקניה של נגן כלשהו. בהצלחה!

למעלה