מכירים

PROG3

New member
מכירים

איזשהם שיטות חוקיות דרך איבי לפרסם את האתר שלכם , שלא תגרום להעפה שלכם מהאתר ? ראיתי חלק שעושים תגובה לפידבק שהם מקבלים ומפרסמים את האתר - זה חוקי ? בחלק אפילו בשם של היוזר יש כתובת של אתר. מה אתם אומרים ??

evilihi

New member
אתה יכול

לעשות לינק לאתר שלך בדף המכירה שיהיה בגודל 4 (בHTML) - לא זוכרת מה הקוד - אולי <H4></H4> הם מרשים את הגודל הזה..פעם קראתי איפשהו

PROG3

New member
באמת ?

יש מצב את בודקת לי איפה ראית את זה ? אני אנסה לחפש גם

evilihi

New member
הממ

ראיתי את זה מממש ממממממש מזמן בחוקים שלהם איפשהו...אין לי מושג איפה לחפש אפילו
היה לי משעמם בזמנו אז התחלתי לקרוא את החוקים שלהם
גם עם פייפאל עשיתי את זה
אגב, לפייפאל יש חוקים מאוד מעניינים. הידעתם למשל, שבעלי חשבון בנק שמקושר לחשבון הפייפאל נותנים להם בעצם זכות לעשות בחשבון ככל העולה על רוחם? להוציא, לשים, לקחת...כמה שבא להם. מדהים. הם גם ניסו לקחת לאתר paypalsucks.com את הדומיין בטענה שהשם פייפאל שמור להם בלה בלה בלה....כנסו לאתר - הוא מגניב לחלוטין... ברור שאין לנו ברירה, אנחנו צריכים את פייפאל (ואיביי) יותר מאשר הם צריכים אותנו..עצוב

PROG3

New member
תגידי

איפה ראית את זה ? בכל מקום שאני קורא באיבי רשום שאסור בשום פנים לפרסם אתר שאפשר לרכוש בו אותו מוצר מחוץ לאיבי. מה שכן אפשר זה לתת לינק לעוד מידע על המוצר, אבל רק שוב אם אי אפשר לקנות אותו שם.

הודייה1

New member
מוסמך אייביי???

מוסמך אייביי מטעם אייביי ורס"ר חכם קימיים רק באגדות!!!!!!!!!!

roeeya

New member
למה סתם להגיד?

איביי מעבירים קורסי הסמכה, ושם את מקבלת "תואר" מוסמך איביי

...יש סמינר וירטואלי ומבחנים, בפועל

החומר שמועבר בקורסים הוא בסיסי (לא שצריך יותר מזה), וניתן ללמוד אותו לבד...לוקח יותר זמן ויותר מאמץ...אבל זה אפשרי. זה בעצם כמו ההבדל בין להזמין פיצה הביתה או להכין אותה לבד: לוקח יותר זמן אבל יש סיכוי טוב שהיא תהיה טעימה יותר.

הודייה1

New member
הסמכה

בארה"ב זה אפשרי לעשות אבל בארץ אין אפילו לאלי מYNET הוא לא מוסמך רישמי לצערנו אם כל הרצון הטוב שיש לו לעזור בנושא בארץ. כל אחד יכול להכנס וללמוד עצמאי דרך האתר של אייביי וזה בחינם.והשאר זה ניסיון.

למה לדבר סתם ?

ראיתי במו עיניי את התעודה , מעבר לזה שיש לאיביי קורסים בחו"ל בדיוק להסמכה כזאת .

אני לא מכירה את הנפשות הפועלות

פרטי והסבירי . אני מאוד מקווה שלא אמרתי משהו שעשה רע למישהו :(

roeeya

New member
עזבי, לא פגעת באפחד,

זאת סתם בדיחה פרטית על ימי הראשונים והמעצבנים פה

ZeRadio

New member
לא ניתן לפרסם לינק לאתר

המאפשר מכירת המוצרים שלך מחוץ לאיביי ולא משנה מה אומרים לך פה

למעלה