קמח תמי? השתמשתם בו, אשמח לכל מידע.
raya Well-known member 3/12/24 #2 זה קמח ללא גלוטן, לא משתמשת פרט לפעם אחת שהייתי צריכה קמח ללא גלוטן. כללית - לא היה לי נוח לעבוד איתו, אבל על סמך נסיון אחד קשה להביע חוות דעת.
זה קמח ללא גלוטן, לא משתמשת פרט לפעם אחת שהייתי צריכה קמח ללא גלוטן. כללית - לא היה לי נוח לעבוד איתו, אבל על סמך נסיון אחד קשה להביע חוות דעת.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 3/12/24 #3 נכתב ע"י raya: זה קמח ללא גלוטן, לא משתמשת פרט לפעם אחת שהייתי צריכה קמח ללא גלוטן. כללית - לא היה לי נוח לעבוד איתו, אבל על סמך נסיון אחד קשה להביע חוות דעת. לחץ כדי להרחיב... המליצו לי להשתמש בקמח ללא גלוטן. ניסיתי קמח טף, לטעמי הטעם גרוע. הציעו לי קמח תמי, מההנסיון עם קמח טף איני ממהרת לנסות שוב.
נכתב ע"י raya: זה קמח ללא גלוטן, לא משתמשת פרט לפעם אחת שהייתי צריכה קמח ללא גלוטן. כללית - לא היה לי נוח לעבוד איתו, אבל על סמך נסיון אחד קשה להביע חוות דעת. לחץ כדי להרחיב... המליצו לי להשתמש בקמח ללא גלוטן. ניסיתי קמח טף, לטעמי הטעם גרוע. הציעו לי קמח תמי, מההנסיון עם קמח טף איני ממהרת לנסות שוב.
raya Well-known member 4/12/24 #4 קמח טף - זה קמח אתיופי, ויתכן שיש לו מירקם או טעם שונים. קמח תמי - להערכתחי זו תערובת של קמח תפוחי אדמה עם קורנפלור ועוד מרכיבים שאין לי מושג מהם.
קמח טף - זה קמח אתיופי, ויתכן שיש לו מירקם או טעם שונים. קמח תמי - להערכתחי זו תערובת של קמח תפוחי אדמה עם קורנפלור ועוד מרכיבים שאין לי מושג מהם.