מכירת בגדים? שמעתי שישנה מכירת בגדי מעצבים ולא מצאתי דבר בלוחות. האם משהו יודע פרטים?
T tsiftsif1 New member 21/11/05 #1 מכירת בגדים? שמעתי שישנה מכירת בגדי מעצבים ולא מצאתי דבר בלוחות. האם משהו יודע פרטים?
א אחת מהנוער New member 22/11/05 #4 מציאת מפתח... ביום שבת מצאתי מפתח כסוף קטן (נדמה לי שהוא של שער...) ליד המדרגות ברחוב העמק... מי שזה אולי שלא מוזמן לפנות אליי במסר אישי ואני אחזיר את המפתח..
מציאת מפתח... ביום שבת מצאתי מפתח כסוף קטן (נדמה לי שהוא של שער...) ליד המדרגות ברחוב העמק... מי שזה אולי שלא מוזמן לפנות אליי במסר אישי ואני אחזיר את המפתח..
A aking New member 23/11/05 #5 נאבד טלפון נאבד טלפון טליט היום באוטובוד בשעה 13:50 מי שמצא אותו אני מבקש שתחזירו לי אותו או תתקשרו למספר 089766935 תודה ליעד
נאבד טלפון נאבד טלפון טליט היום באוטובוד בשעה 13:50 מי שמצא אותו אני מבקש שתחזירו לי אותו או תתקשרו למספר 089766935 תודה ליעד
א אחת מהנוער New member 23/11/05 #7 ליעד............................... תתקשר לחברת האוטובוסים ותברר..!!!! ומסקנה מידן... ותודה למדריכים הנשמות שלנו..
ליעד............................... תתקשר לחברת האוטובוסים ותברר..!!!! ומסקנה מידן... ותודה למדריכים הנשמות שלנו..