מכירת דולרים דרך בנק

2משהמשה

New member
מכירת דולרים דרך בנק

קיבלתי כמה עשרות אלפי דולרים בהעברה בנקאית . אני מעוניין להשאיר את הכסף בדולרים בבנק אבל מתכונן לעת שארצה להמיר אותם לשקלים. הבנק לוקח עמלת המרה של 0.2% ובנוסף יש את הפרשי השער של מכירת דולרים בשער קניה של הבנק. כיצד אני יכול לבקש ולקבל הטבה בהפרשי השער. האם קובעים את זה מהשער הרציף? לא כל כל יודע איך לשאול הכוונה שלי שאם הדולר כעת נסחר ב-3.47 הבנק מוכן לקנות ב-3.45. איך אני יודע שאקבל הטבה במכירת הדולרים כשארצה למכור

תודה

כמו כל הישראלים אתה פראיייר

קודם מעביר אחר כך שואל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מגיע לך

2משהמשה

New member
חן חן על התשובה. לא סתם נתנו לך צבע בולט

אני מבין שנכנסתי לפורום מהמרים אבל עדיין אני מאמין שאפשר לקבל תשובה רצינית. מלבד זה. הכסף עבר. אבל אני יכול להעביר אותו לאן שארצה בעמלה של כמה מאות ₪. ועכשיו אמתין למישהו שמסוגל לענות ולעזור.

תמתין

אחרי שקראת לאנשים כאן מהמרים
מעניין איזה תשובה תקבל
ובתור בנקאי בעבר
נתתי לך תשובה רצינית
רק תבין איזה רפיסות מוחין
20000*0.02
זה 400 שקל
העמלה שתעלה לך לעבור בנק
שקולה לפחות 2 אגורות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בהצלחה

2משהמשה

New member
רגע

אתה מגדיר עצמך כמשקיע? בדיוק כעת הגדרת מה ההבדל בין משקיע למהמר. מהמר זה אחד שהלך לבנק למסחר יומיים לפני שקיפלו שם את הציוד כי קיבל שם 0.02 יותר טוב ואחכ רדף אחר הכסף 5 שנים. משקיע זה אחד שישן קצת יותר טוב בבנק שגונב ממנו 0.02. כן גונב ממנו אבל ישן יותר טוב וזה לא משנה אם זה בצדק או לא. ואל תדאג לא ציפיתי לתשובה בפורום הזה. התקווה היחידה שהייתה לי נמחקה לאחר שהצלחתי לשמוע אחד כמוך שמבין בנושא עונה לי תשובה "חחחחחחחח". ואתה עוד טוען שהיית בנקאי. השם ישמור מה הולך אצלנו במערכת.

דרך הבנק האופציות שלך די מוגבלות

רק אם אתה רוצה להמיר סכום ממש גדול אפשר להתחיל לדבר איתם על הפחתה,אבל לא מזיק לנסות מנסיוני.

2משהמשה

New member
תודה. יש לי כח

אבל אין לי מושג מהו יעד סביר בשביל להיות מרוצה. הבנק לוקח עמלת חליפין של 0.2% ובנוסף הפרשי שער.הבעיה שלי היא עם הפרשי השער- היום בבוקר לדוגמא כשהדולר הרציף נסחר 3.473 לערך מי שרצה למכור דולר מכר ב-3.45 לערך. השאלה מה הפרשי שער שאפשר לקבל ואני מדבר על לקוח עם כח ועם סכום "טוב". השאלה שלי מה הפרש באחוזים בין הרציף לשער המכירה לדעתכם

תודה

אם תצליח להשיג ב3.46 לעניין הדוגמא שהבאת,

דרך הבנקים זה יחשב טוב מאד.
אני אומר דרך הבנקים כי כשאני עובד עם צ'ינג'ים השער נמוך בהרבה.

2משהמשה

New member
תודה רבה על התשובה הענינית

אני לא אלך לצינג'ים מטעמי דיסקרטיות שלי ומוכן "לשלם" את המחיר של לעבוד עם בנקים בנושא הזה. אבל גם בתוך המערכת הזאת אפשר להוציא יותר. ואפילו בין סניף לסניף של אותו בנק. וגם עם ברוקרים שמקבלים תנאים טובים.
מה שאתה אומר לי שאם עסקת ההמרה כולה תעלה לי 0.55-0.5% זה יהיה סביר (0.2% עמלת חליפין +0.35% הפרש שער משער יציג/רציף) מדובר בסכום גדול לא של אלפי דולר בודדים

למעלה