מכירת דירה רשומה בטאבו

R S Z

New member
מכירת דירה רשומה בטאבו

מה קובע יום חתימה על הסכם מכר מבחינת הקונה בעניין המיסים הקבועים ותשלומים אחרים על הנכס. האם על הקונה לשאת החל מיום החתימה בכל תשלומי החובה על הנכס או רק אחרי השלמת התשלום האחרון והעברת בעלות בטאבו.
מהו מועד המכירה של הנכס בראייתם של שלטונות המס, מועד החתימה על הסכם המכירה או מועד העברת בעלות בטאבו.

Nemesis001

New member
תשובה

תשלומי אחזקה עבור הנכס, מי משלם ומתי צריך להיות כתוב בחוזה המכירה. בכל מקרה, נהוג והגיוני שהמוכר משלם את התשלומים השוטפים עד מועד מסירת החזקה. כמובן, ניתן לחתום על חוזה בו כתוב אחרת כרצון הצדדים.

מבחינת רשויות המיסים מועד חתימת הסכם מחייב הוא יום המכירה/קניה מבחינת רשויות המס.

לאה דגן

New member
תלוי בחוזה

האמת שאני נמצאת בסיטואציה דומה עם אחת מהדירות שלי , יש לי רחוק משפחה מומחה נדלן שמתעסק ב דירות למכירה בלוד הוא עזר לי והבהיר כי במקרה של החוזה שלנו זה מתחיל מיום החתימה.. תבררי איך זה אצלך אמור להיות סיבוך גדול בהצלחה

Naor Harush

New member
כמו שאמרו

שוב כמו שאמרו זה תלוי בחוזה.. אצלי אישית דווקא זה היה הפוך ממה שכתבו מעליי כאן מה שאומר שזה כל מקרה לגופו, יכול להמליץ על עורך דין מומחה נדלן עוסק בעיקר ב דירות למכירה בהרצליה אך כמובן מבין בכל התחומים הנרחבים מסביב , יעזור לך חינמית בטלפון אני מאמין, שלחתי מספר בפרטי

למעלה