מכירת דירה

קוקולה9

New member
מכירת דירה

היי. רוצים לעבור דירה . מצאנו דירה אחרת נוחה ונראית נעימה טרם נמכרה ואשת הקשר ממש מצאה חן בעינינו למזלי הדירה שלה עדיין לא נמכרה. הבעיה היא שלנו. כבר שבועיים אמנם שמנסים למכור לא רוצים להשאר בבניין נהיה ממש אנרגיות לא טובות ואני מגיעה למצב של פחדים אפילו עד כדי כך שאני חרדתית להיות בבית. מתי נמכור? יש סיכוי שהשנה כבר נמכור את הבית? אגב מספר הבית 22 דירה 7, אני נולדתי ב26/5/72 ובעלי 09/10/1964 מבקשת עיצה באופן דיי בהול.....וסליחה על הלחץ ממש מיואשת
שיהיה יום טוב ומקווה לבשורות טובות. בנוסף כל השנים מהדהד בראשי להקים עסק משלי למרות שאני כן עצמאית באופן מאוד מאוד מסויים. האם יש סיכוי לשינוי במקצוע לשנות קצת את ההכנסות שלנו? לא מצליחים לצאת ממעגל ההכנסות וההוצאות הבלתי נגמר
תודה מראש
קרן

תשובה לקוקולה9

שלום קרן

מבדיקה מפת הלידה הנומרולוגית שלך את בסוף שנה מספר 1 .
בעלך נמצא במרכז שנה נומרולוגית 7 .

שנה מספר 1 מאפשרת (לא פעם אני משתמש במונח פוטנציאלית) שינויים גדולים מאד מעבר דירה שינוי בעבודה.

כנראה שבמהלך השנה האחרונה התבשלת ברצונות לעשות שינויים ... ופחדים והססנות ועוד ... מנעו זאת.

שאלה לי אליך - את מציינת שאין ביכולתך לצאת ממעגל ההכנסות וההוצאות ...
האם מעבר הבית לא יגדיל ויעצים מעגל זה ?

שבוע טוב

קוקולה9

New member
אכן כן

אמנם יגדלו ההוצאות אבל אננו יכולים להשאר בדירה הזאת יותר ציינתי את חששותי לגביי המקום ושאלתי היא גם היתה האם אפתח עסק משלי בכדי להגדיל את ההכנסות? אני ממש חשה חזק שעלינו ליזוב את הדירה האם בכל זאת יש תקווה? מדברייך הבינותי שלא ככ.....

קוקולה9

New member
היי

עדייו ממתינה לתשובתך מודעת להוצ׳אות הנוספות נראה לי שאתה מרמז כי לא כדאי להגדיל את ההוצאות עשינו חישובים ולא נגדיל את הוצאותינו בצורה חריגה אך אני אנני מצליחה למכור את דירתי האם יש משהוא שמראה כי נצא מפה? אשמח באם תתיחס לשאלתי
תודה שוב
קרן

למעלה