מכירת דירת יורשים

מכירת דירת יורשים

ומסירת כלל הכסף שאינו משכנתא לאדם אחד. למרןת שיש 4 שוטפים בטאבו של הדירה? האם זה עילה לתביעה של הקונה על אי כיבוד חוזה? האם ניתן לתבוע את הכסף שניתן ישירות לאחד האחים בהיצאה לפועל? תודה רבה לעונים? אמרו לי להתלונן במשטרה? האם רלוונטי?

כדאי להיוועץ באופן פרטני

מסוג המקרים שיש לבדוק את הנסיבות היטב לפני כל המלצה.
מבינה שמדובר במצב משפחתי רגיש.

שאלתי רק בכלליות

זה מצב לא טוב בכלל...על סף בעיות נפשיות... אוועץ עם עורך דין... ברמת הכלל כמה גובים על בקשה לחוב בהוצאה לפועל? האם הכל נגבה מן החייב?

זהו שזה לא כללי בכלל

הנסיבות המאוד ספציפיות של תשלום מלוא התמורה לאחד מיחידי המוכר קריטיות להבנת השאלה האם הרוכש הפר את תנאי ההסכם כלפי יחידי המוכר האחרים.

לפי מה שכתוב בחוזה

הכסף מהמכירה אמור להגיע לעורך דין לנאמנות והוא יחלק את הכסף... הקונה טוען שקיבל אישור מעורך הדין להעביר למישו ספיציפי ואילו בעורך דין טוען שלא היה ולא נברא... השאלב אם זה עילה להפרת הסכם ולעצירת העברת הבעלות ?

על פניו נשמע מהנתונים שמסרת שמדובר בהפרה

אני גם מניחה שיש בהסכם הוראה לפיה כל שינוי בהסכם יעשה בכתב ויקבל תוקף רק אם נחתם על ידי הצדדים.
בכל מקרה אני לעולם לא ממליצה לפעול לפי עצות בפורום אינטרנטי (טוב ככל שיהיה). כדאי לפנות לייעוץ פרטני ויפה שעה אחת קודם.

פניתי בנושא כבר ליעוץ

רציתי רק חקבל חידוד לגבי ההשלכות? והאם גם אם בוצעה מסירה אפשר לעצור את הרישום בטאבו? נאמר לי משו על ביטול יפוי כח וכדו...

כמו כן

העורך קצת מתנער מאחריות ולמרות כל פניותי הוא לא מוכן לפנות לאח שקיבל את הכסף ולהפעיל את סמכותו ? האם ניתן לפעול מול העורך דין בדרך זו או אחרת שיסדר את המצב?

למעלה