מכירת המוצר

gdina

New member
מכירת המוצר

איך בעצם אני יודעת אם מישהו מעונין לקנות את המוצר שלי אחרי שהצגתי אותו באתר?

roeeya

New member
יש 3 דרכים:

1. מישהו שם ביד או קונה ב BIN (זו הדרך הכי טובה
) 2. מישהו שואל שאלה על המוצר 3. מישהו שם WATCH (לא תמיד אומר שמישהו מעוניין לקנות אבל סיכוי יותר טוב מכלום הן מסודרות לפי סדר היעילות

gdina

New member
תודה אבל...

איך בפועל אני יודעת שמישהו רוצה לתקשר איתי?, האם דרך המייל?, או אולי דרך אתר האיביי?

aviyajb

New member
אם את מפרסמת את המייל- אז הגיוני שמשם,

אם את לא מפרסמת את המייל- הוא ישלח לך דרך My ebay, ואת גם כן תקבלי התרעה למייל. יום טוב

tomerol

New member
הWATCH הזה זה סתם חרטא

אף פעם לא עוזר למכירת המוצר, ולא קשור לכלום, לצערי
. הרבה פעמים יש WACHER-ים, ובסוף המוצר לא נמכר. זה הגיע עד לרמה מגוכחת של 12 WATCHER-ים על מוצר אחד - אבל לא נמכר בסוף.

מסכים ומוסיף...

לצערי, יש לי watchers על 90% מהמוצרים אבל לא כולם נסגרים במכירה. היו לי כבר 25 watchers ואפילו לא קונה אחד.

evilihi

New member
באותו הקשר

פעם לאיביי היה משהו שנקרא HOT SALE או משהו כזה - בתחילת דרכי באיביי קרה לי פעמיים שמוצר שמכרתי והיו עליו מעל 30 הצעות קיבל אייקון מיוחד של הוט סייל או משהו כזה. זה עדיין קיים?

paopao

New member
שלום לכולם, אתמול פתחתי list למכירת פילטרים

לסיגריות. הודיעו לי שעלות ההקמה היא בערך 7.5 $ האם זה סכום חד-פעמי ובהמשך אחוייב רק עבור עמלת המכירה ? בתקווה שיהיו כאלה. משום מה המוצר מופיע באתר תחת הכותרת BID ולאחר שעלה הודיעו לי כי אין באפשרותי בשלב זה למכור ב BID מה שאכן ידעתי מראש ולא הבנתי למה זה מופיע אצלי.

מה?

אתה מבולבל מאוד בשאלה שלך... 7.5$ עלות הקמה/פרסום זה הרבה (אבל אולי מתאים למוצר שלך)...האם השתמשת בהרבה תמונות? תבדוק מה הקפיץ את עלות הפרסום כל-כך... במידה ואתה רק מתחיל במכירות (אני מניח שכן), אתה יכול להקים רק מכירות בסגנון מכירה פומבית...לאחר 10 פידבקים חיוביים תוכל להתחיל למכור ב-BIN (אני מניח שזו כוונת השאלה שלך...תקן אותי אם אני טועה).

paopao

New member
אכן הוספתי מכל טוב. תמונות, כותרות ומסגרות.

האם זו הוצאה חד-פעמית לצורך בניית הליסט ? עברו שלושה ימים ולא קיבלתי אף פידבק. אני בהחלט יודע שזה סיפור לא פשוט ולא מהר מתחילים למכור אבל יש לי עניין ללמוד מהטעויות שאני עושה.

אז ככה...

העמלות הן חד פעמיות להקמת המכירה...אבל כל מכירה שתעלה בצורה הזו זה שוב אותו חד-פעמי. בכלל לא בטוח שאתה צריך את כל התמונות, ואם כן אז אתה יכול להכניס אותן ללא תשלום לדף המכירה (שרשר אחורה ותמצא איך). חוץ מזה, כותרת משנה, מסגרת וכו'...אולי לא צריך? אולי אתה סתם מוסיף...? תבדוק איך אחרים מוכרים פריטים מקבילים/מתחרים.

paopao

New member
תודה על האינפורמציה. איך אומרים. ניסוי וטעיה

כנראה שצריך לטעות בכדי ללמוד.

למעלה