מכירת חולצות

מכירת חולצות

העניין עוד ממש בחיתולים, אבל יכול להיות שאני ועוד מעירץ שרוף אחר של אינפקציה עומדים להדפיס ולמכור חולצות בעיצובנו. רצינו לערוך סקר שוק קטן ולהראות לכם בערך איך זה יראה אם זה ייצא לפועל. שום דבר עוד ממש לא בטוח, אבל אמרו לנו מה דעתכם על העיצוב, אם הייתם רוצים לקנות משהו בסגנון וכמה הייתם משלמים... הנה חולצה של שוקי...

מממ

תשאל את עצמך, מה ניר טרטר היה אומר על כך? האין זה פוגע לו בפרנסה? אולי תעשו משהו משותף, אתה, המעריץ השרוף והלהקה, כדי להתחלק ברווחים האדירים מן העניין.:) תגיד, אלטעזאכן, קוראים לך גיא לוי?

כן

זה אני גיא ועוד חבר, וברור שהדבר הראשון שאנחנו עושים זה לבקש רשות מחברי הלהקה. ואני לא בטוח שיהיו רווחים אדירים אבל אנחנו מקווים להרוויח משהו סימלי על המאמץ אבל בעיקר לשמח את המעריצים בחולצות מגניבות חוץ מהחולצה המקורית של "גם אני כישרון מבוזבז"....

הו אז בהצלחה לכם

תמכרו גם סיכות כאלה שפריקים תיכוניסטים שמים על התיק ביצפר. זה יילך ממש טוב וגם כולם כולם יקנו כי זה יעלה רק 5 שקל (והייצור של זה יעלה לכם שקל אולי..)

אהבתי

חולצות נחמדות עלה לי רעיון גם לעשות חולצה של מחבט טניס לכבוד השיר אהמ טניס וגם בן אדם שיושב על העולם ויש לו שנורקל וצידנית מקדימה לכתוב יש לי שנורקל וצידנית מאחורה תמונה של אדם שיושב על העולם ויש לו שנורקל וצידנית וכתוב עכשיו אני יכול לכבוש את העולם

Shexy Peanut

New member
חע חע ענק

אולי

מי אתה? אני גיא לוי מקיבוץ אייל ורעיון הסיכות הוא רעיון טוב... דרך אגב דיסטורשן, אני צריך לדבר איתך על משהו שקשור לנושא, אני אשלח לך מייל...

NavNavh

New member
אני הייתי קונה את החולצה

אבל לא יותר מ40 שקל כי אני עניה.

למעלה