מכירת חיסול - יד שניה מפרנגי :)

Shiroi

New member
מכירת חיסול - יד שניה מפרנגי :)

לפני שלוש שנים כמעט שלוש שנים, ב-20/11/03, נפרדתי מחברי הפורום המנוח באורט. subatoi הכין לי מכתב פרידה שמספר את סיפורו של הפרנגי הדגול, כובש הנכסים וחובב האומקס, Dan.S (הלא הוא אנוכי). הפרידה היתה בשל גיוסי לצה"ל. כשנוג הלך לאקדמיה הוא עשה מכירה של הדברים שלו (little green man אם זכרוני אינו מטעני). לקראת מעברי לחיים האזרחיים (ומפאת חוסר מקום בבית) החלטתי לעשות מכירת חיסול....של מוצרי סטאר טרק (אני לא מוכר את מברשת השיניים שלי למקרה שתהית, sub). בכל מקרה, להלן רשימה של המוצרים (אם תרצו תמונה של משהו ספציפי בשביל לאמוד את מצבו בקשו ואני אצרף): - סט של שתי קלטות וידאו עם ST- TNG: The Best of Both Worlds 1 + 2 . (אריזה מהודרת מקרטון). מחיר: 35 ש"ח - קלטת וידאו בקופסא קשיחה של ST- TNG: The Best of Both Worlds 1 + 2 . מחיר: 35 ש"ח. - סט פרקי Q - שלוש קלטות וידאו בקופסאות קשיחות שכשמצמידים אותן אחד לשניה הן יוצרות את האות Q על המדף (אני אצרף תמונה יותר מאוחר) עם הפרקים: hide & Q, Q Who , Deja Q, Qpid, True Q, Tapestry .מחיר: 75 ש"ח (לשלושתם) - קלטת וידאו בקופסא קשיחה של שני החלקים של ST - TNG: Descent. מחיר: 35 ש"ח - קומיוניקטור TOS. מחיר: 40 ש"ח - קומיוניקטור פדרציה DS9, VOY. מחיר: 15 ש"ח - ספר: ST - TNG technical manual מחיר: 20 ש"ח - ספר: Star Trek encyclopedia (מ1994, לא יותר מידי עדכני ^^; ). מחיר: 15 ש"ח. - קלפי איסוף של TNG (מי לא רוצה לדעת איך אומרים את הנאום של פיקרד בקלינגונית ויפנית?) וDS9. מחיר לקלף: חצי שקל. - וההיילייט של המכירה: אקשן פיגור של קווארק (The one and only MAGNIFICENT FERENGI) חתום ע"י ארמין (המלך) שימרמן (עם תעודת מקוריות). מחיר: 170 ש"ח. עכשיו תורכם. אם מצאתם משהו שמוצא חן בעיניכם, צרו איתי קשר דרך האי מייל [email protected]. המחירה מתבצעת בסגנון פרנגי, כלומר, יש מקום להתמקח. Let the SALE BEGIN!!!!!! (שמוליק, אני אעלב אם לא תקנה כלום....
) בברכת חופשה נעימה, Dan.S

למעלה