מכירת כרטיסים מוזלים - הזדמנות אחרונה

O r e n E

New member
מכירת כרטיסים מוזלים - הזדמנות אחרונה ../images/Emo41.gif

שלום לכולם, אני מעתיק לכם את המכתב שכתבה שרון המפיקה של "פשוטי העם" אלי. לכל מי שרוצה לקנות כרטיסים מוזלים ברגע האחרון - זו ההזדמנות האחרונה שלכם כפי שתראו. כאמור, מדובר בשירות לקהילה בלבד !!
אורן להלן המכתב הי אורן. מה המצב? שמעתי שהיה אחלה אירוע בשישי. אני ממש מקווה להגיע לאירוע הבא. ולענייני בומבמלה: ביום ראשון עוד שבוע (20/4/08), אני ורם מכנסים את כל צוות המתנדבים שלנו למטרת חלוקת כרטיסים ואישורי חניה, והיכרות של כולם עם כולם. בנוסף זו תהיה הזדמנות אחרונה של כל חברי העמותה שמעוניינים לקנות כרטיסים מוזלים לפסטיבל ב109 ש"ח וגם למי שעוד רוצה להיות חלק מצוות החוף. אנחנו נהיה בבננה ביץ' בשעה 20:00 בערב. זהו, חוץ מזה, אני מאחלת לך ולכל המשפחה חג פסח שמח :) שרון

עופר001

New member
בומבמלה

שלום לכם ! אינני יודע אם אפשר לקנות כרטיס ביום ראשון בבננה ביץ או שזה אקסלוסיבי רק לחברים רשומים - מנסה לשכנע עוד אנשים-שמסרבים בינתיים במידה וזה אפשרי.-איך מזהים אתכם במקום?

איציק333

New member
עופר,

זה לא רק לרשומים ולא רק לחברים/ות. זה לכל עם ישראל "פשוטי העם". הכוונה בקטע של ההזדמנות האחרונה של כרטיסים מוזלים הוא, היות ויש מפגש של צוות הכפר שם על מנת לסגור פינות והכירות הדדית של הצוות, וכו' וכו', לכן "שרון" המפיקה של המתחם הודיעה לאורן על הזדמנות נוספת לפגוש בהם ולרכוש מהם כרטיסים מוזלים באמת. איך מזהים אותם? יש לם 2 עיניים ואף..... תסייר בחוף בננה ביץ', תראה איזו קבוצה של יותר מ 5 אנשים יושבים במעגל, תראה שם את שרון המקסימה ועוד כמה אנשים נחמדים, אולי תראה שהם מחזיקים מסמכים ביד ויושבים להם בסבבה, אז תנסה לגשת ולשאול אותם. עופר, שיהיה לך רק בהצלחה ותביא עוד אנשים טובים לעניין. חג שמח

O r e n E

New member
מקום הכינוס

שלום לכולם, בררתי עם רם. בננה ביץ' הוא לא רק שם של חוף אלא גם מסעדה. הצוות ישב בתוך המסעדה. חפשו בחור גבוה עם משקפיים וחיוך
ובחורה ג'ינג'ית עם המון אנרגיות
. בהצלחה בחיפוש "המטמון" אורן

עופר001

New member
בומבמלה

וואלה אין עליכם, שולחן עמוס אנשים , מכירת כרטיסים, רק שכבר בשמונה וחצי מולאה מיכסת המתנדבים ולא היה צריך יותר. קניתי ומקווה להצליח לבוא השנה.

למעלה