מכירת כרטיס אשראי ברמיה

שלום,
בעמדי בתור בקופה בסניף "מחסני השוק" ניגש אלי דייל עם מחשב נישא והציע לי להצטרף למועדון לקוחות של "מחסני השוק" ולקבל מתנה 50 ש"ח ועוד 100 ש"ח החזר כספי לקניות שאערוך בעתיד ברשת מחסני השוק.
בעתיד. הסכמתי.
הוא ביקש שאחתום לו ע"ג מסך המחשב ואז שאל לפרטי הבנק. לשאלתי לשם מה עלי להעביר לו פרטי בנק ענה שלצורך העברת כספים לחשבוני בהחזר כספי בקניותי ברשת עש צורך להעביר פרטי בנק, ת.ז מס. טלפון וכתובת.
בטיפשותי העברתי.
כעבור חצי שעה קיבלתי הודעת ברכה מבנק לאומי על רכישת כרטיס אשראי "מקס": www.https://max.co.il
מעשה נואל ומטופש, נכון, אבל האם ניתן לבטל את רכישת כרטיס האשראי הזה?
התקשרתי לשירות הלקוחות של "מקס" אך הם לא עונים.
מישהו עבר תהליך דומה? יש למישהו הצעה להסיר מעלי את רוע הגזירה ?

evike

Well-known member
מנהל
לפני שנים מעטות קרה לי מקרה דומה במשביר לצרכן.
כמה מתנות שקיבלתי למסיבת הפתעה ליום ההולדת שלי לא התאימו לי בגודל, רציתי להחליף, ונסעתי עם אחותי לאחד הסניפים של המשביר . חיפשתי הרבה ולא מצאתי כלום. את חלק מהמוצרים אחותי החליטה לקנות ולהתחשבן איתי, וגם לה לקח זמן עד שמצאה משהו לטעמה. לקח לנו יותר מידי זמן, רצינו כבר לעזוב.
ואז בקופה הציעו לי לחדש את כרטיס מועדון החברות של המשביר (שפעם היה לי) והבטיחו במקום גם הנחה וגם מתנות ללא עלות, וגם הטבות לעתיד.
כמובן ביקשו פרטים שלי, ובתמימותי, ובשל הזמן שבילינו שם ורצינו כבר לעזוב (לכן גם הסיפור על כך מעל), לא קראתי בעיון על מה אני חותמת, גם בשל אורך המסמך ומלא אותיות הקטנות. שמחתי על החברה שהיא אמינה.
קיבלתי את כרטיס המועדון במקום, וגם את ההנחה והמתנות.
השמחה הפכה לכעס, כשכעבור כמה ימים קיבלתי מעטפה גדושה בניירת על מה שאני יכולה לקנות בהנחה בכל רבעון, עם.... כרטיס אשראי ויזה, שהיה גם הוא במעטפה.
זה כבר לא התאים לי, וזה גם מעשה מטעה, ואולי אף רמאות. התקשרתי למשביר ולאחר ויכוחים הם ביטלו לי את כרטיס הוויזה, ואף קיבלתי הודעה על כך. (לא זוכרת אם הייתי צריכה לדבר גם עם חברת ויזה כאל, או רק עם המשביר)
במשביר בד"כ אני לא קונה. הם יקרנים בטירוף, לפעמים גם לאחר ההנחה.
מסקנה - לא לחתום על כלום מבלי לקרוא גם את האותיות הקטנות, ואם עושים טעות, להתעקש ולא לוותר!

צודקת,
לא יעזור אם אצעק 1000 פעם שהייתי טיפש. זה היה רגע של חולשה. הם יודעים לתפוס אותך במצבי לחץ (בדיוק הגיע תורי לקופה אחר המתנה ממושכת בתור) וכאשר נוחתים על הראש 100 ש'ח (שלא קיבלתי דרך אגב. הבטיחו שאקבל רק אחר שאפעיל את "כרטיס המועדון") זה לא הזמן לתהות על קנקנם. נכונה לי עבודת מעקב קשה אחר חשבון הבנק שלי לאתר את החיוב על הכרטיס ולפנות לבנק לבטלו....

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
נסה שוב להתקשר, גם לי יש כרטיס מקס וכשנזקקתי התקשרתי והם ענו, בדוק באינטרנט את מספר הטלפון שלהם, אולי טעית
וניתן לבטל את הכרטיס בכל רגע נתון
ואגב, את מספר חשבון הבנק הוא צריך כדי שיהיה לו חשבון לחייב וחתימתך היתה על הזמנת הכרטיס שהוא חלק מהחברות במועדון הלקוחות שלהם

אני לא רוצה שיחייבו אותי !
הוא הציג לי את ההצטרפות לצורך קבלת הנחות בחנות לא חיובים בחשבוני !
איך למנוע את החיובים שחתמתי עליהם אחר שהוצג לי מצג שקר ?!
הם דוחים את ההתקשרות הטלפונית בהודעה שמספר הזהות שלי אינו מופיע אצלם !

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אני לא רוצה שיחייבו אותי !
הוא הציג לי את ההצטרפות לצורך קבלת הנחות בחנות לא חיובים בחשבוני !
איך למנוע את החיובים שחתמתי עליהם אחר שהוצג לי מצג שקר ?!
הם דוחים את ההתקשרות הטלפונית בהודעה שמספר הזהות שלי אינו מופיע אצלם !אם קיבלת כרטיס מספר הזהות מופיע אצלהם, אם הדייל שכח להכניס מספר זהות לא תקבל כרטיס, במידה ותקבל כרטיס ציין את מספרו כשאתה מתקשר אליהם.

היום הגיע בדואר הכרטיס שלא ביקשתי.
בדף המצורף נרשמו 4 ספרות אחרונות והערה שניתן לחסום את הכרטיס בטלפון שמספרו xxxx. התקשרתי וענו !
הודעתי שכלל לא ביקשתי לרכוש כרטיס אשראי והכרטיס בוטל לרווחתי !

exprexs

Member
היום הגיע בדואר הכרטיס שלא ביקשתי.
בדף המצורף נרשמו 4 ספרות אחרונות והערה שניתן לחסום את הכרטיס בטלפון שמספרו xxxx. התקשרתי וענו !
הודעתי שכלל לא ביקשתי לרכוש כרטיס אשראי והכרטיס בוטל לרווחתי !
לא יודע אם פותח השרשור עוקב אחרי השרשור, אבל מה שיש לי לומר על כך ( שלא נאמר עד כה ) , זה כך :
אין ארוחות חינם. זה לא קיים.
אם מציעים לך משהו בחינם, בכתב, בעל פה, או בכל דרך אחרת, אתה צריך לתפוס ת'רגלים ולרוץ.
מי שלא מפנים זאת, לעולם ייפול שוב בפח.

למעלה