מכירת מוצרי יד שנייה

PROG3

New member
מכירת מוצרי יד שנייה

טוב, אז אני מתחיל למכור מוצרים חדשים. אני מתכוון לשים בערך כ-40 מוצרים חדשים ( בעיקר עטים ועוד כמה גימיקים) בזמן הקרוב. מה שאני רוצה לדעת, זה האם כדאי לשים מוצרי יד שנייה או מוצרים ישנים גם ? למשל יש לי כמה טלכרטים ישנים שהייתי רוצה לנסות למכור. איך שזה נראה לי , זה יכול לגרום ללקוחות לחשוב שאני לא באמת סוחר רציני אם אני מוכר מוצרים חדשים ויוקרתיים ופתאום מוכר איזה כמה טלכרטים ישנים שיש לי בבית. אשמח לעצות בנושא תודה רבה

ווטרס

New member
דווקא באיביי זה עובד הפוך על הפוך.

אם אתה נראה מוכר לא רציני, ולא "חנות", אתה תקבל מחירים יותר טובים (על פי רוב) משום שהקונה חושב שהוא מקבל מציאה, bargain. כשאתה קונה מחנות, אתה יודע שאין מציאות, מהסיבה הפשוטה שהמוכר יודע מה הוא מוכר וכמה הוא צריך להרוויח.

PROG3

New member
ממש מעניין

מה שאמרת לי פה , וזה תאמת נשמע גם הגיוני... תשמע , תהיה נחמד , ככה לכבוד החגים , וכנס ללינק של המכירה ותגיד לי מה אתה חושב :) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=300157423115&ssPageName=STRK:MESE:IT&ih=020 להשאיר ככה , להפוך אותה ליותר פשוטה שזה יראה כאילו אני לא "מבין עניין" , מה אתה מציע אדון יקר ? תודה שהארת את עיניי

ווטרס

New member
במבט מהיר, העמוד נראה סבבה.

אבל שוב, אם אתה מצפה למחיר גבוה (או ריאלי אפילו) אתה מכוון גבוה מדי :) מי שישים ביד על מוצר כזה, שבא ממוכר בעל פידבק אחד, הוא בנאדם שיחפש מציאה. והוא גם ישים ביד נמוך, כך שלא יהיה לו מה להפסיד. אתה צריך, כפי שהצעתי לרוב המתחילים, להתחיל בקטן. למכור דברים קטנים, כמו טלקרדים או כל מיני חרטות אחרות. זה יבנה לך את האמינות שאתה מחפש ע"מ לקבל מחיר טוב.

ranzz

New member
זה ממש אוריינטציה של חנות

אני בחיים לא הייתי מאמין שאני יכול לקנות מציאה ממוכר כזה. עצם השם שלך מצביע שאתה סוג של חנות, וגם ה template של הדף מראה שאתה רציני ולא סתם יוזר. אז כן, זה דבר טוב, אבל כמו שווטרס אמר מציאות לא יחפשו אצלך..

PROG3

New member
אוקי

אני מבין מה ששניכם אומרים לגמרי. השאלה מה אתם ממליצים לעשות ? הרי למכור מוצר חדש ולהציג אותו באופן מרושל אני לא חושב שזה מה שיגרום לך שיחשבו שזאת מציאה. תקנו אותי אם אני טועה אז מה ? להוריד את המכירות של המוצרים החדשים ולהכניס בינתיים רק מוצרי יד שנייה שיש לי בבית כדי ליצור פידבקים ורק אז להעלות מכירות רציניות ומרשימות כמו זאת ? או ביחד להשאיר את זאת , ובנוסף להעלות מוצרי יד שנייה ? תודה על התגובות

vinyl

New member
מדהים איך שאין סבלנות למוכרים חדשים

אפשר להבין שממש בוער להתחיל למכור אבל בחייך,קצת סבלנות לא תזיק ואף תועיל אנשים כמוך לא מבינים שקונים בדרך כלל לא קונים ממוכרים עם 0 או פידבק אחד,זה פשוט לא עובד ככה אתה חייב לצבור כמות מינימלית של פידבקים,קונה רוצה ביטחון כשהוא מציע,הוא לא יציע אצל מוכר עם 0 פידבקים,פשוט לא! יש כאלו שייקחו סיכון מחושב,יגישו הצעה מאוד נמוכה,ובהנחה שיש בעיה, אז הנזק גם לא יהיה גדול, ואם הכל בסדר, אז זה היה אחלה הימור,אבל בגדול אותו פריט ימכר במחיר הרבה הרבה יותר גבוה אצל מוכר עם הרבה פידבקים, אז לא חבל?

Nunatak

New member
לא נכון

בימים הראשונים שלי היו לי כמה מכירות כל יום.

ווטרס

New member
למכור אפשר גם עם 0 פידבקים

השאלה היא באיזה מחיר. אל תהיה חכמולוג..

vinyl

New member
תתפלא, אבל לפעמים זה 100% יותר

תתפלא,נתקלתי במוכר שמכר פריטים זהים שגם מוכרים אחרים מוכרים,היות והיו לו מעל אלף פידבקים וגם 100%, אנשים פשוט התנפלו על הפריטים שלו, והוא הצליח למכור במחיר כפול או משולש ממוכרים אחרי, זה אולי נשמע מופרך או לא יאומן,אבל זה פשוט ככה,זה אולי כבר גם סוגייה פסיכולוגית,שאם הייתי פסיכולוג הייתי יודע להסביר

Nunatak

New member
ואולי אם היה לך לינק היית גם נשמע אמין.

ועוד יותר אם לא היית צועק את זה.

ווטרס

New member
לא שאלתי בכמה % פחות או יותר.

שאלתי לגבי המחיר. $20? $50 ? מה היה מחיר המוצר?

ווטרס

New member
כשהעלות הממוצעת של המוצרים היא $35,

אין סיבה שלא יקנו ממך, לא משנה כמה פידבקים יש לך. כשזה מגיע לסכומים יותר גבוהים, אנשים יחשבו פעמיים.

Nunatak

New member
אבל זה לא קשור

הוא אמר " אנשים כמוך לא מבינים שקונים בדרך כלל לא קונים ממוכרים עם 0 או פידבק אחד,", בלי קשר לאיזה סכום מדובר.

למעלה