מכירת מנוי בחדר כושר במחיר של מסטיק!!!

מכירת מנוי בחדר כושר במחיר של מסטיק!!!../images/Emo192.gif

אהלן חבר'ה! כן כן- קראתם נכון! אני רוצה למכור את המנוי שלי בחדר הכושר "סוופיט" בקדימה. המנוי הוא מנוי שנתי, אך אני מוכרת אותו במחיר של 10 חודשים בלבד! מה שקראתם! אתם מקבלים 12 חודשים במחיר של 10 חודשים!!! בלי אותיות קטנות! בלי כוכביות! רק בואו ותקחו!!!! והמנוי כולל: * אפשרות להגיע לחדר כושר מ-6 בבוקר ועד 11 בלילה (מצידם- אתם גם יכולים להגיע פעמיים ביום או 10 פעמים ביום). * שיעורים מגוונים בבוקר ו/או בערב כמו: פילאטיס, יוגה, ריקודי בטן, קיקבוקסינג, עיצוב, מדרגה, ספינינג, מכשירים ועוד ועוד.... * יש מקלחות ובר שייקים. * אם אתם מגיעים, אתם ישר מקבלים מאמן אישי שבונה לכם תוכנית אימונים אישית. * תמיד יש מבצעים שם: קניית בגדי ספורט במחירים מוזלים, מבצעי "חבר מביא חבר" ועוד הטבות. * יש לשם תחבורה ציבורית. * חדר הכושר מאובזר בכל המשקולות והמכשירים שאתם צריכים לחיזוק השרירים. * המקום פתוח גם בימי שישי ושבת. *המוזג שייקים, הבנות בדלפק, המאמני כושר והמורים עצמם הם האנשים הכי נחמדים והכי מצחיקים שתפגשו! אם אתם מכירים מישהו שאוהב לעשות כושר, או שאתם בעצמכם מעוניינים במנוי (אני מוכרת אותו בגרושים, אתם לא תאמינו אפילו), בבקשה שיצור קשר במספר המצורף. אם אתם לא מעוניינים, בבקשה העבירו זאת הלאה לחברים שלכם מהאזור של קדימה-צורן-תל מונד ושאר המקומות של אזור השרון. המשך יום נהדר לכולכם, ותודה!!! אורטל 050-9739595

למעלה